Sponsors

Kees Tromp overleden

11 mei 2021 12:00


Op zondag 9 mei jl. is toch vrij plotseling, Lid van Verdienste en groot SVW-supporter, Kees Tromp overleden.

Kees is altijd verbonden geweest met SVW'27. Hij heeft gevoetbald bij deze club in zijn jonge jaren. In 1960 stond Kees met zijn broers Dirk en Joop samen in SVW 1.

041.jpg

 

Na zijn voetbalcarriere  heeft Kees heel veel vrijwilligerswerk gedaan voor de club, onder andere: spelen voor Sinterklaas, onderhoudsmedewerker op de maandagmorgen, redactielid van de SVW-er, waarin hij de "Wist U datjes"  schreef, eerst samen met Cor Steur en later met Jaap Bruyns, terreindienstmedewerker op de zondagmiddag, vaste bezoeker van het 1e elftal bij thuis- en uitwedstrijden, bezoeker van de klaverjasavonden en de jaarvergaderingen, waarin hij altijd wel een hilarische opmerking plaatste of vraag had. En nog veel meer dingen waarvoor je Kees altijd kon vragen. Ook met zijn trekkertje deed hij verschillende klusjes voor SVW. Zo hebben veel jeugdteams hun kampioensfeest gevierd op de platte kar van Kees.

In 2007 is Kees voor al dat vrijwilligerswerk beloond als "Lid van Verdienste".  In 2004 werd hij nog "medewerker van het jaar" en in 2006 weer, toen samen met de hele redactie van de SVW-er.

De laatste jaren is Kees gestopt met het vrijwilligerswerk, zijn gezondheid werd minder,  maar hij bezocht nog wel de thuis- en uitwedstrijden van het 1e elftal. Zijn broer Joop kwam hem dan ophalen en bracht hem weer thuis op de "Leeuwenhof", waar Kees de laatste paar jaar heeft gewoond.

Wij wensen de familie sterkte toe met het overlijden van Kees. Een markant persoon binnen de SVW-geleding is heen gegaan!!

Overlijdenskaart Kees Tromp

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!