Sponsors

SPONSOR Temming Watersport ontmoet SVW'27 JO13-1

10 november 2021 20:45


Temming Watersport sponsort al voor het derde seizoen de dames en mannen van SVW'27 JO13-1. En niet alleen het wedstrijdshirt, maar hij sponsort werkelijk het gehele pakket bestaande uit trainingspakken, inloopshirts, voetbalrugzak en sinds kort ook de winterjassen voor het gehele team. Zo verschijnt het team elke week keurig aangekleed door Temming Watersport op de wedstrijden die worden gespeeld.

Naast dat ze de presentatiekleding dragen voor de wedstrijden en eventueel ook in hun vrije tijd, en dat vindt Vincent helemaal prima en dat vertelt hij trots aan de aanwezige ouders: HOE MEER HOE BETER.

Hij krijgt regelmatig van mensen te horen: hé ik zag nog een paar jonge jongens lopen met een jas van Temming Watersport en daar geniet Vincent duidelijk van!
Kortom een topcombinatie tussen de sponsor Temming Watersport en het team JO13-1.


Foto_Temming.jpeg
Op de foto: Vincent Temming, eigenaar van Temming Watersport en de speelster en spelers van SVW'27 JO13-1.

Het team JO13-1 vond dit een goede reden om Vincent op te zoeken in Alkmaar bij de winkel. We hebben hem met het hele team en alle ouders verrast met een mooi cadeau voor zowel Vincent als zijn vrouw Paula Temming.

Sonny Groot en Milan van Westen hebben namens het team een woordje gedaan en het cadeau overhandigt. Vincent was totaal overrompelt en enorm verrast, want hij dacht dat hij om 10.30 uur een afspraak zou hebben met een klant. Zijn vrouw en medewerkers zaten namelijk in het complot.

Temming Watersport: SVW'27 is super blij met zo'n sponsor zoals Vincent Temming, Bedankt. En we raden natuurlijk iederaan aan om een keer een kijkje te nemen in het mooie bedrijf van Vincent Temming om daar de juiste info te krijgen om een bootje te kopen.

Maak kennis met Temming Watersport, de watersportspecialist van Noord-Holland als het aankomt op plezier, veiligheid, persoonlijke service, deskundigheid en kwaliteit.
Vincent en zijn team maken graag kennis met u. De koffie en thee staat altijd klaar.

Temming Watersport.
Koedijkerstraat 33
1823 CR Alkmaar 
072-5127087
https://temmingwatersport.nl


voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!