Facebook Toestaan Niet toestaan

Sponsors

De verslagen van de finales schoolvoetbal

18 april 2019 7:00

Afgelopen vrijdag werden de finales van groep 7 en 8 gespeeld van het schoolvoetbal seizoen 2019. Hieronder vindt U de verslagen en een aantal foto's van deze wedstrijden. Bij de meisjes ging het tussen de Zeppelin en de Hasselbraam. Bij de jongens ging de eindstrijd tussen de Reflector en de Zonnewijzer.

Meisjesfinale: Zeppelin - Hasselbraam

Wat een spannende wedstrijd is dat geworden, beide ploegen waren aan elkaar gewaagd. In de 6 de minuut speelde Zeppelin een aanval goed uit maar stuiten op de goede keepster van Hasselbraam. In de 9 de minuut een snelle aanval van Hasselbraam en nu de keepster van Zeppelin heel goed, de ruststand was dan ook 0 - 0.
In de 2 de helft nam Hasselbraam iets meer initiatief en dat resulteerde in enkele goede aanvallen en kansen, maar de keepster van Zeppelin redde bekwaam. Maar in de 16 de minuut was dan toch raak: een afstand schot en het werd 1 - 0 voor Hasselbraam, een verdiende voorsprong gezien het wedstrijdbeeld.
De einduitslag is dan ook geworden 1 - 0 in het voordeel van Hasselbraam, en zij gaan door naar de regionale finale.

De opkomst van beide teams en de goed leidende scheidsrechter Jorrit Brink.

Het voorstellen van beide teams.

Het winnende team van Hasselbraam en de begeleidster en de scheidsrechter.

Het team van Zeppelin: ondanks het verlies toch blijdschap met het behalen van de 2 de plaats.

Jongensfinale: Reflector tegen Zonnewijzer.

Na gelijk opgaande strijd in de eerste minuten van de wedstrijd wist Zonnewijzer de score te openen. De ruststand was dan ook 1 - 0 in het voordeel van de Zonnewijzer.
Maar na de rust keerde Zonnewijzer beter uit de kleedkamer dan Reflector.
Toch duurde het enkele minuten om dit te laten zien in de score. Maar in de 18, 19, en in de laatste minuut werd er 3 maal gescoord door een sterker en beter voetballende Zonnewijzer.
De verdiende overwinning voor Zonnewijzer en wel met de uitslag 4 - 0.

de beide teams Zonnewijzer en Reflextor in het midden de scheidsrechter van deze wedstrijd Jan Pekel

het winnende team van de Zonnewijzer en de 2 eigenaren van Multimate Heerhugowaard Rene en Gaby die met hun bedrijf Multimate Heerhugowaard dit zeer succesvol schoolvoetbal toernooi sponseren.

De scheidsrechter Jan Peekel en de spelers en begeleiding van de Reflector.

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!