Inleiding - SVW '27

Sponsors

Inleiding

  Ondernemen is topsport:

Bekijk hier of download de volledige: Sponsoring brochure SVW'27


Het stellen van doelen en doorzetten om deze te bereiken, maar ook steeds weer verbeteren, werken met passie en pieken op het juiste moment om uw klanten het beste te bieden en uw concurrenten steeds een stap voor te blijven. Zonder het te beseffen bent u als ondernemer een topsporter. Eén van de kerntaken van SVW’27 is het opleiden van sporters, jong en oud, zodat zij in wedstrijden leren omgaan met dezelfde eigenschappen die u als ondernemer dagelijks meemaakt.

Jonge talenten worden opgeleid om zich te kunnen meten met de beste spelers in de landelijke divisies, doorstromen naar de top van het Nederlandse zaalvoetbal of te worden toegelaten tot de jeugdopleiding van AZ. Maar ook de teams die in de regio spelen profiteren van de opleiding, waardoor ze optimaal plezier beleven aan hun sport.Het is onze uitdaging om ondernemen en sport met elkaar te verbinden en die zowel voor uw onderneming als voor SVW’27 kan leiden tot significante voordelen. Dit komt ook tot uiting in de slogan van SVW’27: “Samen leveren we meer dan voetbal“. SVW’27 beschikt over een groot aantal instrumenten om uw communicatie doelstellingen te realiseren.

"de profit uit maatschappelijk betrokken ondernemen is voor ieder bedrijf anders"

SVW'27 biedt toegang tot een grote groep klanten waarin u door verschillende vormen van communicatie de naamsbekendheid , het imago van uw bedrijf en/of uw product kunt verhogen. Directe verkoopondersteuning is daarbij ook mogelijk door aanbiedingen of acties te presenteren.

Maar ook bij het vinden van zakelijke relaties of personeel biedt SVW'27 een platform. Op een speciale website worden de profielen geplaatst van de bedrijven die betrokken zijn bij SVW'27.
Zo heeft u de mogelijkheid uw bedrijf duidelijk te presenteren voor een grote groep betrokkenen. Wij zorgen dat uw bedrijf daadwerkelijk wordt gezien.

Hoofdsponsor:

SVW'27 is qua voetbal een regionale peiler. Iedereen in de omgeving kent de Heerhugowaardse formatie en met meer dan 800 spelende leden is SVW'27 één van de grootste verenigingen uit de regio.

Uw bedrijf kan hier door middel van een hoofdsponsorschap in meeprofiteren.

Het hoofdsponsorschap is uiteraard het meest unieke sponsorpakket dat bij SVW'27 mogelijk is. Logischerwijs wordt de inhoud van dit pakket en de daaraan verbonden kosten dan ook in nader overleg bepaald.

Mocht U interesse hebben neem dan contact op met onze afdeling sponsorzaken via email adres  sponsorzaken@svw27.nl

Huidige hoofdsponsor SVW'27:

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!