VOG verklaring - SVW '27

Sponsors

VOG verklaring

Betreft: Verklaring Omtrent Gedrag

Beste trainer, coach en/of begeleider,

SVW’27 streeft er naar om voor iedereen een zo goed mogelijk sportklimaat te creëren.
Bij een goed sportklimaat staan sportiviteit en veiligheid voorop. Op het gebied van veiligheid wil het hoofdbestuur van SVW’27 een extra stap zetten door te gaan werken met de Verklaring Omtrent Gedrag (VOG).

Met ingang van het seizoen 2016-2017 moeten alle begeleiders, trainers en coaches die werkzaam zijn met kinderen (jongeren tot en met18 jaar) een originele Verklaring Omtrent Gedrag kunnen overleggen. Deze Verklaring Omtrent Gedrag moet ook kunnen worden overlegd door de  trainers, coaches en begeleiders van meisjes- en/of damesteams.

Op basis van onderstaande gegevens zullen wij de aanvraag van de Verklaring Omtrent Gedrag in gang zetten. U wordt vervolgens door middel van een e-mail geïnformeerd en uitgenodigd om via een beveiligde website verdere gegevens te verstrekken en akkoord te geven voor de aanvraag. Om de aanvraag af te wikkelen is bevestiging van uw identiteit benodigd, u heeft hiervoor uw DigiD nodig.

Nadat u de Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) heeft ontvangen verzoeken wij u het origineel te doen toekomen aan onze secretaris de heer A.G. (Ton) Botman.

Het NOC*NSF subsidieert de VOG aanvragen, voor u zijn hier dus géén kosten aan verbonden.

Met de VOG sluit SVW’27 zich aan bij een brede maatschappelijke tendens die beoogt goede waarborgen te geven voor de omgang met minderjarige en/of kwetsbare mensen.  
Informatie over de VOG kunt u vinden op de website van de overheid en het NOC*NSF https://www.justis.nl/Producten/verklaringomtrentgedrag/
http://www.nocnsf.nl/vog

SVW'27
 


VOG verklaring aanvragen:
* = verplicht

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!