Sponsors

Algemene informatieHallo jongens en meisjes,

 

HUBO SCHOOLVOETBALTOERNOOI 2020 IS GEHEEL AFGELAST

 Welkom bij het schoolvoetbal 2020, voor sommige is dit de eerste keer dat jullie mee gaan doen en misschien zal dit zelfs de eerste kennismaking zijn met voetballen op echte voetbalvelden. Anderen hebben vorig jaar al mee gedaan en weten dus al iets van de gang van zaken op de toernooidagen.

We zijn blij dat ook dit jaar HUBO HEERHUGOWAARD hoofdsponsor is van dit toernooi. Daarom heet het toernooi ook:

Het HUBO Schoolvoetbaltoernooi 2020

  

                          

Naast HUBO Heerhugowaard ondersteunt Jos Kamp Assurantiën b.v. het schoolvoetbal bij SVW 27.


Albert Heijn Middenwaard heeft net als vorig jaar de limonade beschikbaar gesteld. Dat is toch ongeveer 100 liter limonadesiroop.Wij zijn daar best trots op want dit jaar wordt het schoolvoetbal alweer voor de 35e keer gehouden in Heerhugowaard en voor de 15e keer bij SVW 27.
Sinds vorig jaar spelen we met nieuwe wedstrijdvormen, geheel volgens het beleid van de KNVB. Dit betekend dat de jongens en meisjes uit groep 5 en 6 
6 tegen 6 gaan spelen op een kwart veldje. De jongens en meisjes uit groep 7 en 8 spelen 8 tegen 8 op een half veld. Er wordt dus niet meer op hele velden gespeeld

Net als vorig jaar spelen we in 6 dagdelen op woensdag en vrijdagmiddag van ongeveer 15:00 tot maximaal 20:00 uur. Helaas hebben we moeten besluiten om geen Troostfinales meer te spelen, dit omdat we anders vanwege te kort materiaal (vooral doeltjes) het toernooi niet in 6 dagdelen kunnen organiseren

Er doen dit jaar uit groep 7/8 ?? jongensteams en ?? meisjesteams mee. Bij Groep 5/6 doen ?? jongens en ?? meisjesteams mee aan dit Multimate Heerhugowaard Schoolvoetbaltoernooi.  Totaal dus ?? teams.

Geplande speeldata:
Alle evenementen met meer dan 100 personen zijn in heel Nederland afgelast tot in ieder geval eind maart 2020 heeft het kabinet aangekondigd.

Daarnaast heeft het Horizon College besloten om vanwege de ontstane situatie voorlopig geen buitenschoolse activiteitenis te ondersteunen waardoor we de kantine niet kunnen bemannen, ook niet na 1 april. 

We zetten nu in om het schoolvoetbal te verzetten naar 2e deel Mei.

  • Woensdag 25-03-2020 - Vooronde 1 groepen jongens 5/6 en meiden 5/6
  • Vrijdag 27-03-2020 - Vooronde 2 groepen jongens 5/6 en meiden 5/6
  • Woensdag 01-04-2020 - Voorronde 1 groep jongens 7/8 en meiden 7/8
  • Vrijdag 03-04-2020 - Voorronde 2 groep jongens 7/8 en meiden 7/8
  • Woensdag 08-04-2020 - Finales jongens groep 5/6 en meiden 5/6
  • Vrijdag 10-04-2020 - Finales groep jongens 7/8 en meiden 7/8
  • Woensdag 15-04-2020 - Reserve (eventueel een inhaaldag)

De winnaar van elke categorie gaat normaal door naar de regiofinales > Districtfinales > Landelijke finales, maar door deze verplaatsing wordt dit onzeker. Mogelijke worden deze finales ook verplaatst, maar hier is nog geen besluit over.

Je kan op deze site ook een berichtje,maar ook foto’s en verslagen laten plaatsen door een mailtje te sturen naar:  schoolvoetbal@svw27.nl

Ieder team ontvangt na afloop een prijs voor de schoolprijzenkast.

Alles wat er op deze woensdagmiddagen wordt gedaan kost natuurlijk geld. We hebben HUBO heerhugowaard, Albert Heijn en Jos Kamp Assurantiën b.v. al genoemd maar daarnaast is ook voetbalvereniging S.V.W.27 sponsor, vanwege het beschikbaar stellen van de velden en de accommodatie. De gemeente Heerhugowaard geeft ons subsidie en draagt zo bij in de kosten. Hierdoor zijn alle kosten gedekt en hoeven wij aan de scholen geen bijdrage te vragen. Wij zijn met al die steun heel erg blij en hopen jullie aan het eind van het toernooi ook, want zij maken het mogelijk om een dergelijk groot toernooi te organiseren.

Nu, jullie zien het, wij zijn er klaar voor en hopen maar dat het weer mee wil werken. Wij zijn er van overtuigd dat jullie het een leuke ervaring zullen vinden om aan het “HUBO Heerhugowaard” schoolvoetbaltoernooi 2020 mee te kunnen doen.

De toernooicommissie
HUBO Heerhugowaard Schoolvoetbaltoernooi 2020.

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!