Update 14-04-2022 - SVW '27

Sponsors

Update 14-04-2022

luchtfoto-svw27-org-jjfoto-nl-585px.jpg
De foto voor dit artikel is gemaakt door jjfoto.nl

Afgelopen dinsdagavond 12 april  heeft de gemeenteraad unaniem besloten om een voorbereidingskrediet beschikbaar te stellen voor de plannen van onze relocatie.

Het doet ons als SVW'27 zeer goed dat alle politieke partijen enthousiast zijn over de toekomst van Sportpark de Kabel en voor SVW'27 en Tornado als verenigingen.

Het projectteam de Kabel, waar SVW'27 een zitting heeft, kan nu verder met het maken van indelingstekeningen voor het sportterrein en opstallen waarbij wij u als lid te zijner tijd op de hoogte zullen stellen.

Ook zal er door de gemeente een participatieproces worden opgestart om alle omwonenden bekend te maken over de plannen zodat men kan meedenken door middel van een ontwerpfestival.

Voor onze vereniging is dit een grote stap in de goede richting, waar wij als bestuur van SVW'27 zeer content mee zijn en wij gaan dan ook met volle enthousiasme verder met het maken van de plannen.Voor vragen kunt u zich wenden tot Jeroen Appelman, bestuurslid Vastgoed en Terreinen. Bereikbaar via: vastgoedterreinen@svw27.nl

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!