Vrijwilliger info - SVW '27

Sponsors

Vrijwilliger info

  Vrijwilliger worden bij SVW'27:

Zoals alle verenigingen in Nederland kunnen de clubs niet bestaan zonder de inzet van de vele vrijwilligers. Vrijwilligers zijn de fundering van een club en maken het mogelijk dat de kinderen hun sport kunnen beoefenen.

Vrijwilligersfuncties zijn per definitie door iedereen in te vullen, er zijn geen speciale eisen nodig om de vele functies binnen de organisatie te vervullen. Ook het tijdsinvestering is sterk afhankelijk van het aantal medewerkers op bepaalde functies. Hoe meer aanmeldingen des te lager de frequentie waarop men in functie is. Indien nodig wordt men ingewerkt door een ervaren collega die je op weg helpt binnen de organisatie.

Wil jij ook je steentje bijdragen en vrijwilliger worden, vul dan het inschrijfformulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.

Met jou bijdrage kunnen we er voor zorgdragen dat alle activiteiten op de club goed uitgevoerd kunnen worden. Op een speciale pagina hebben we enige vacatures geplaatst met daarbij enige uitleg en de contactpersoon waar je direct contact mee kan opnemen. (via email)

Hieronder kun je via dit formulier je aanmelden om vrijwilliger te worden bij SVW'27. Men kan ook op de club bij voorkeur op zondagochtend informatie aanvragen wat het is om vrijwilliger te worden bij SVW'27. Je kunt dan even binnenlopen bij het wedstrijdsecretariaat en vragen naar:

De vrijwilligers commissie
email: leden_vrijwilligercoordinator@svw27.nl

Vrijwilliger worden?

Vul hier je straatnaam + huisnummer in.


* = verplicht

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!