Facebook Toestaan Niet toestaan

Sponsors

SVW'27 JO19-1 behoud zicht op kampioenschap.

7 mei 2019 8:15

Met een verdiende overwinning op WSV volgen de groen zwarten hun naaste concurrent Foresters op de voet.

Heerhugowaard,

na de winst op Diemen volgde na twee weken rust op 4 mei de thuiswedstrijd tegen WSV1930 , WSV stond bij begin van de wedstrijd bovenaan in de derde periode dus het beloofde een pittige wedstrijd te worden.

SVW begon heel sterk aan de wedstrijd en creëerde een handvol kansen waar toch minimaal een keer uit had mogen worden gescoord na vijf minuten scoorde WSV uit een makkelijk gegeven vrije trap.

Hierna was SVW een beetje de kluts kwijt ook omdat de Miquel om niks werd weggestuurd door de warrige scheidsrechter , langzamerhand pikte SVW het goede spel weer op en in de elfde minuut scoorde Marlon , uit een mooie voorzet van Jary , met het hoofd dit was ook de ruststand.

Na de rust begon SVW weer goed maar uit een goede counter scoorde WSV in de 60e minuut de 1-2. Hierna begonnen de tien minuten van Marlon 73e minuut 2-2 , 75e minuut 3-2 80e minuut 4-2 al met al een verdiende overwinning.

met nog drie wedstrijden te spelen:

11 mei - Buitenboys (uit)
18 mei - Bloemendaal (thuis)
25 mei - Kolping Boys (uit)

SVW staat met 11 doelpunten verschil op de tweede plaats wie weet wat er nog gebeurt.