Facebook Toestaan Niet toestaan

Sponsors

SVW’27 JO8-1 ongeslagen kampioen

30 mei 2019 15:15

De jongens van SVW’27 JO8-1 zijn ongeslagen kampioen geworden in de eerste klasse. Een hele knappe prestatie aangezien alle wedstrijden in de competitie zijn gewonnen.

De O8-1 van SVW’27 heeft een prima jaar achter de rug. Ze werden al najaarskampioen en in de voorjaarscompetitie werden vooralsnog alle wedstijden gewonnen. Omdat er geen standen bijgehouden worden voor deze jonge jongens moesten ze afgelopen zaterdag ‘gewoon’ hun laatste competitiewedstrijd winnen om opnieuw kampioen te worden.Dit keer was de tegenstander Reigerboys O8-2. Van Reigerboys O8-1 hadden de groen-zwarten al een keer overtuigend gewonnen dus dit moest te doen zijn.

Vanaf de aftrap verliep het niet soepel voor onze jongens, ook omdat we uitgerekend in deze laatste wedstrijd Nilan moesten missen die meestal wel wat doelpunten scoort. Na een minuut of 10 stonden we 0-2 voor. En toen ging Reigerboys voetballen…de score liep uit naar een 4-2 voorsprong voor Reigerboys. De nu toch wel nerveuse coaches Marvin Vader en Arthur van Oord veranderden snel de opstelling en dat werkte prima; door Reigerboys werd niet meer gescoord en wij maakten er nog 2. Met 4-4 gingen we de rust in.
Na de rust had Reigerboys eigenlijk niet zoveel meer in te brengen en gingen onze jongens ‘los’. Eindstand 4-9 en SVW’27 JO8-1 opnieuw kampioen!
De coaches Arthur van Oord en Marvin Vader zijn ongelooflijk trots op de jongens; Luuk Dekker, Ties Vader, Dean van Zutphen, Lukas van Oord, Richard Nijssen, Stijn Appelman, Jordy Marinus en Nilan Smit.

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!