Facebook Toestaan Niet toestaan

Sponsors

SVW’27 ZAT 1 - 4e klasse - 1e periode.

10 november 2019 15:15

Na 8 wedstrijden in de competitie zit de eerste periode erop voor de nieuwe Zaterdag 1 van SVW’27 , het team presteert naar behoren met soms een uitschieter naar boven zoals de 1-7 winst bij AFC 34 en soms een uitschieter naar beneden zoals de 1-5 verlies tegen St Adelbert .

De eerste wedstrijd was gelijk tegen een titelkandidaat Always Forward Zat 1 een nieuw team met een aantal zeer ervaren spelers die op hoog niveau hebben gespeeld , SVW’27  Zat 1 speelde zeer gedisciplineerd en kwam zelfs met 0-1 voor en hoewel er nog een keer gescoord werd door SVW’27 werd er verloren met 4-2 zowel de trainer als de spelers hadden het idee dat ze er alles aan gedaan hadden maar deze tegenstander was te goed.

De tweede wedstrijd was gelijk de allereerste thuiswedstrijd in de competitie voor de SVW’27 Zat1 en wel tegen Sporting Krommenie het werd een wedstrijd met twee gezichten , in de eerste helft speelde SVW’27 Zat 1 zeer matig en ging terecht met een 1-3 achterstand de rust in.

De tweede helft was een heel ander verhaal. Krommenie werd zwaar onder druk gezet en kwam er niet meer aan te pas. Het resulteerde uiteindelijk in de verdiende 4-3  overwinning.

Wedstrijd nummer 3 uit naar Wherevogels in  Purmerend de woonplaats van de trainer. SVW’27 Zat 1 kwam weer onnodig achter en moest zicht weer terug vechten in de wedstrijd uiteindelijk werd er met 1-3 gewonnen. Als SVW’27 Zat 1 gewoon scherp aan een wedstrijd begint maken ze het zichzelf een stuk makkelijker.

Wedstrijd nummer 4 thuis tegen Foresters Zat 1 ook een titelkandidaat hoewel SVW’27 Zat 1 in deze wedstrijd hard werkte kwamen ze er niet aan te pas Foresters was gewoon te sterk en won uiteindelijk met 0-4 .

Wedstrijd nummer 5 uit naar Dindua in Enkhuizen hoewel er met 0-5 gewonnen werd was dit niet een beste wedstrijd van SVW’27 Zat 1.

We gingen teveel mee met het niveau van de tegenstander en die waren niet best , vooral de eerste helft was bedroevend. Gelukkig was de tweede helft wat beter, hierin werden ook drie doelpunten gemaakt.

Wedstrijd nr 6 thuis tegen de volgende titelkandidaat ST Adelbert , het bleek dat een aantal spelers de avond voor de wedstrijd naar een feest waren geweest en dat was goed te zien een heel slap SVW’’27 ,  eigenlijk totaal onnodig verlies je deze wedstrijd met 1-5 door persoonlijke fouten en ongeconcentreerd spelen. We gooien het maar op jeugdige onbezonnenheid maar is wel vreselijk jammer om zo een wedstrijd te verliezen.

Wedstrijd nummer 7 uit naar AFC’34 Zat 1, het duurde even maar na eerst met 0-1 voor te zijn gekomen, waarna AFC binnen 10 minuten gelijk maakte ging het steeds beter lopen bij SVW’27 Zat 1 en gingen ze rusten met een stand 1-2.

Na de rust werd AFC compleet overklast wat resulteerde in een einduitslag van 1-7 een hele goede overwinning tegen een nare tegenstander.

Wedstrijd nummer 8 thuis tegen Schagen United , een goede overwinning tegen een tegenstander die vooral op de counter speelt , na met 1-1 de rust te zijn ingegaan werd er uiteindelijk met 3-1 terecht gewonnen.

De eerste periode werd afgesloten met een 5e plek en dat is gezien de jeugdige leeftijd en de geringe  ervaring van het team een goede prestatie .