Facebook Toestaan Niet toestaan

Sponsors

SVW'27 JO 12 - 1 wint derby van KSV JO 12 -1

3 februari 2020 19:15

Zaterdagmorgen werd de Derby van Heerhugowaard gespeeld op het complex van SVW'27. De JO12-1 moest namelijk aantreden tegen KSV JO12-1.

Op de foto: de beide trainers Kerhem en Burak en de spelers van SVW'27 JO 12 - 1

SVW'27 JO 12 - 1 speelde namelijk tegen KSV JO 12 -1.

De wedstrijd  verliep voor SVW'27 gunstig en met de rust stond het 2 - 1 voor de JO 12 -1, maar de tegenstander bood behoorlijk tegenstand.

Na de rust ging het gelijk op, met voor beide doelen behoorlijke hachelijke momenten.
De beide keepers blonken uit door zeer goede reddingen, maar SVW'27 speelde de 2e helft met de rug in de wind.

Van goed samenspel was zeker op het einde geen sprake, de ballen werden best wel veel malen naar voren geschoten.

De spitsen van beide ploegen kregen nog wel kansen, maar benutten er beide slechts 1
Voor SVW'27 JO 12 - 1 is het Ties Molenaar die 2 maal scoorde en Finn van Zutphen die 1 maal scoorde. Stijn Imping ( keeper ) redde in een van de laatste minuten met zijn voet, zodat z'n team de voorsprong wist te behouden.

Op dit moment staat het team op de bovenste plaats van de poule, na de winst op de naaste belager WSV JO 12 - 1 vorige week. Deze wedstrijd hebben de jongens gewonnen met 7 - 1.

De beide trainers zijn dan ook zeer tevreden over de prestatie van hun team.
De jongens spelen met veel plezier en inzet en de opkomst op de training is bijna 100 %.

Ook naast het voetballen zetten deze jongens met hun ouders zich in voor de vereniging. Afgelopen week hebben zij in de nieuwe wijken ( waar de Groen Zwarte Maten ) het papier op gaat halen de flyers in de brievenbussen gedaan.

Complimenten aan de ouders en de spelers van SVW'27 JO 12 - 1 om dit voor de GZM te doen.

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!