Pupil van de week: Mike Bijvoet

9 maart 2020 18:45

Deze week is pupil van de week Mike Bijvoet.

Mike Bijvoet met in z'n handen de SVW'27 logo voetbal en z'n diploma die zijn overhandigd door Edwin Reder trainer van het winnend team SVW'27 zondag 1.

Hoi, ik ben Mike 7 jaar oud en voetbal bij SVW27 JO8-4. Ik train twee dagen in de week en op zaterdag tijdens de wedstrijden vind ik het superleuk om een helft op keep te staan en de andere helft in het veld te spelen.

Naast het voetballen bij SVW ben ik super fan van AZ. Ik ga altijd naar de thuiswedstrijden met papa en de laatste Europa League wedstrijd AZ-LASK Linz mocht ik meelopen met de spelersescorte het veld op. Dat was echt supergaaf!

Ik was best een beetje zenuwachtig afgelopen zondag bij binnenkomst in het wedstrijdsecretariaat. Toen men zei, dat de scheidsrechter al aanwezig was, moest ik wel even goed kijken,  want twee scheidsrechters waren in pak en ja dan was het de vraag welke is het nou!

Nou geen van beide dus, want de scheidsrechter van dienst voor deze wedstrijd was nog niet omgekleed en ook net gearriveerd. Gelukkig stelde hij mij meteen op mijn gemak en zei dat hij het allemaal goed ging komen vandaag.

Ook bij SVW is het gebruikelijk dat de teams als escorte het veld op gaan en ik mocht voorop met de wedstrijdbal het veld oplopen. Vooraf mocht ik ook meedoen met de warming-up van het team, supergaaf!

De wedstrijd was super spannend, vooral in de tweede helft. Na een penalty kwam SVW'27 op voorsprong. Gelukkig scoorde de tegenstander niet meer, zodat de overwinning gevierd kon worden. Alleen was er een overtreding van een SVW-speler voor de reservebank, waar ik zat en dat zag er best een beetje eng uit.

Na afloop van de wedstrijd nog met Regillio op de foto, de maker van het winnende doelpunt en nog met het team op de foto. Ik heb een hele leuke en spannende middag meegemaakt.