SVW'27 JO15-1 speelt in nieuwe wedstrijdshirts.

27 september 2021 19:45

SVW'27 JO15-1 heeft voor het komende seizoen een 2-tal nieuwe shirtsponsoren, namelijk ESPEQ en de Anton Groep.

Na een goede voorbereiding startten voor SVW'27 JO15-1 afgelopen week de competitie tegen HSV JO15-1.
De eerste helft heeft SVW'27 JO15-1 een duidelijk overwicht. Er werd goed gevoetbald en de kansen die het team creëerde werden bijna allemaal omgezet tot een doelpunt.
Een 2-0 voorsprong werd echter door HSV JO15-1 omgezet naar 2-1 voorsprong van SVW'27 JO15-1.
De ruststand was dan ook 2-1 in het voordeel van SVW'27 JO15-1, maar na de rust ging de wedstrijd gelijk op, met dien verstande dat HSV toch nog éénmaal het doel wist te vinden.
Een voor beide ploegen een verdiend gelijkspel, al had er voor SVW'27 JO15-1 iets meer ingezeten als men de kansen had benut.

Op de foto: SVW'27 JO15-1 en de beide trainers Jarno Demmers en Teun Simonus met op de voorzijde het logo van shirtsponsor ESPEQ.

Op de foto: SVW'27 JO15-1 met op de achterzijde van het wedstrijdshirt sponsor Anton Groep, met ook de beide trainers Jarno en Teun.

ESPEQ is een praktijkgerichte opleidingsschool gevestigd aan W.M. Dudokweg 66 te Heerhugowaard.
De Anton Groep is een bouwbedrijf met vele mogelijkheden. Het bedrijf is gevestigd in Obdam, Vaart 8.

Binnen de voetbalvereniging zijn er diverse mogelijkheden om een team te sponsoren.
Dit kan door middel van wedstrijdshirts of inloopshirts.
Neem contact op met Peter de Boer, telefoon 06-41239131 of e-mail naar [email protected]. Er wordt dan contact met u opgenomen.