Man of the match: Marlon Bornemann en Jordi van Velzen.

2 mei 2022 15:30

Zaterdag 30 april jl. speelde SVW'27 zaterdag 1 een belangrijke wedstrijd tegen Beemster zaterdag 1.

Op de foto: Marlon en Jordi,  beiden zijn uitgeroepen tot Man of the match: Marlon met de bloemen van Nuijens en Jordi met de fles bubbels van Vinoci.

Voor SVW'27 was het belangrijk om mee te doen voor een periodetitel en voor Beemster gold hetzelfde. Beide ploegen speeldem dus ergens voor en dat was aan het spel te zien. Met heel veel inzet werd er gespeeld, wat het voetbal niet echt ten goede kwam.
Maar SVW scoorde in de eerste helft door een prachtig doelpunt van Marlon Bornemann en Beemster had er op dat moment geen antwoord op.

In de tweede helft scoorde Beemster de gelijkmaker en met de stand 1-1 waren beide ploegen niet tevreden en gingen nogmaals volop in de aanval.
In de 85e minuut, op goed doorgaan van Jordi van Velzen, leverde deze een prima voorzet af en wederom was het Marlon Bornemann die voor SVW'27 scoorde.

Met de stand 2-1, in het voordeel van SVW'27 zaterdag 1, werd het toch nog in de laatste minuten spannend, maar de ploeg trok toch de overwinning over de streep. Een verdiende overwinning en nu op naar komende zaterdag 7 mei a.s.,  dan is de  uitwedstrijd bij DTS te Oudkarspel en deze wedstrijd begint om 15.00 uur.