Pupil van de week: Toby van der Stee.

10 mei 2022 19:45

Zondag 8 mei jl. was Toby van der Stee pupil van de week bij SVW zondag 1.

Toby voetbalt zelf in de JO9-5 en is een speler met heel veel mogelijkheden.
De ene wedstrijd staat hij in de spits en de andere wedstrijd op het doel en hij is ook nog linksbenig.

Toby gaf het goede voorbeeld aan de spelers van SVW'27 zondag 1 en scoorde bij de keeper van Spirit'30.

De ploeg heeft dit goed opgepakt en met Toby in de dug-out zagen we een gedreven ploeg die in de eerste helft verdient op een 1-0 voorsprong kwam. Deze voorsprong werd tot de rust vastgehouden.

In de kleedkamer was Toby onder de indruk van de coaching van de trainer Miquel. Alle spelers kregen een vraag wat ze zelf vonden hoe zij de taken op het veld uitvoerden. Ook was er ruimte voor tactische aanwijzingen van de trainer.

In de tweede helft scoorde Spirit vroeg de gelijkmaker, maar SVW ging daarna meteen in de aanval en het harde werken werd uiteindelijk beloont met drie doelpunten in de tweede helft. De einduitslag werd 4-1 voor de thuisploeg. Een zeer verdiende overwinning.

Toby krijgt uit handen van Miquel Tjong A Hung de oorkonde en de gesigneerde logobal van de club.

Op de foto: Toby met Jeffaien Grootfaam en Leon Ayal, beiden werden verkozen tot Man of the Match. Jeffaien was niet te passeren en met zijn aanvallende impulsen zorgde hij voor genoeg gevaar. Leon scoorde tweemaal en was de hele wedstrijd een plaag voor de linksback.

De verdeling van de prijzen was snel geregeld, Jeffaien de Bloemen van Nuijens Middenwaard en Leon de fles bubbels van Vinoci