Sponsors

Man off the Match: Kjell Berkhout

9 juni 2022 8:30


Afgelopen zaterdag 4 juni speelde SVW'27 zaterdag 1 de laatste wedstrijd thuis tegen de kampioen Always Forward. Kjell Berkhout scoorde voor SVW het enige doelpunt.

manofthematch-zat-1-juni-2022-585px.jpg

Op de foto: Kjell Berkhout die uit handen van de Pupil van de Week: Lisa v.d.Lippe de bos bloemen van Nuijens Bloemen middenwaard en de fles bubbels van Vinoci Gastrovino overhandigde.

Het team van Miquel Tjong A Hung speelde best wel een goede 1 ste helft, maar kwam in de de 2 de helft kracht te kort. Mede door de vele afwezige ( blessures ) en andere verplichtingen speelde er best wel veel junioren mee in het team. Kjell Berkhout rede voor SVW'27 de eer door het enige doelpunt te score voor SVW'27 zaterdag 1.

De trainer Miquel Tjong A Hung sprak nog even met Lisa en wenste haar een goede toekomst toe bij SVW'27. Lisa speelt op dit moment in het team JO 8 - 3 en is bij de vereniging begonnen bij de kabouters en ze is multi inzetbaar.

Op doel en in de spits Lisa staat haar mannetje wel en scoorde afgelopen zaterdag nog een doelpunt, dit tot tevredenheid van een van haar trainer (Ruud Meijer).

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!