De Week van de Scheidsrechter.

3 oktober 2023 21:00

Het is deze week "de Week van de Scheidsrechter" en bij SVW'27 wordt daar ook aandacht aan geschonken.
De wedstrijd SVW’27 JO13-2 tegen Koedijk JO13-1 werd gefloten door Wim Visser en hij is dan ook meteen benoemd tot "scheidsrechter van de week" binnen de vereniging.
Wim is al jaren actief binnen de vereniging en dat vooral als scheidsrechter. In het verleden floot hij veel seniorenwedstrijden en tegenwoordig fluit hij bij de jeugd van SVW’27 z’n wedstrijden op de zaterdag.

Op de foto: Wim met de beide aanvoerders bij de aftrap van de wedstrijd.

SVW’27 JO13-2 speelde tegen Koedijk JO13-1  een goede wedstrijd en bij de rust was de stand 2-2 en het scoreverloop ging gelijk op.
Na de rust was SVW duidelijk sterker,  maar tot het einde was er een voorsprong van 4-2 voor SVW JO13-2, maar Koedijk wist toch op het einde van de wedstrijd de gelijkmaker te scoren.
Wim zei na de afloop van de wedstrijd, dat dit wel de verhouding was, een gelijkspel.

De trainers van SVW'27 waren niet helemaal tevreden met deze einduitslag. Adje, Lau en Allard hadden gehoopt op een overwinning, maar helaas, het werd een gelijkspel.