Team van de week: SVW'27 JO13-1.

20 november 2023 20:30

Onder een flauw schijnend zonnetje speelde SVW'27 JO13-1 zaterdag 18 november jl. een prima wedstrijd tegen FC Den Helder JO13-1. Dit was een tegenstander die best wel gelijkwaardig was aan het team van SVW'27.

De eerste helft speelde SVW'27 zeer geconcentreerd en maakte de kansen goed af. De ruststand was dan ook 4-0 in het voordeel van SVW'27 JO13-1.

In de 2e helft verslapte de concentratie een klein beetje. De kansen die werden gecreëerd werden niet allemaal benut, maar toch liep SVW'27 JO13-1 uit naar 6-0.
Dit was ook de einduitslag en in een gesprek met beide trainers Jeroen en Dario kwam ook duidelijk naar voren dat de trainingsopkomst bijna100 % is en er wordt ook scherp getraind maar af en toe mag het wel iets feller en de kansen mogen wel worden benut.

Jeroen en Dario zijn wel tevreden met het vertoonde spel en bij de vraag noem een uitblinker van vandaag, benoemde beide trainers, Sepp met het scoren van 3 doelpunten en Jamie op het middenveld, die er voor zorgde dat Den Helder niet in de wedstrijd was gekomen.

Maar ook de prestaties van Luc mogen wel worden genoemd, hij hield namelijk de 0 en dat is best wel knap bij een zeer aanvallend spelend SVW'27.
De restverdediging zat dus goed in elkaar en daar wordt veel aandacht aangegeven op de training.

Het team wordt gesponsord door Stanza Bouw en Jump City.