Team van de week is SVW'27 JO8-1.

11 maart 2024 20:45

Deze keer is het team van de week JO8-1.
Het team speelde zaterdag 9 maart jl. een wedstrijd tegen Schagen United JO8-2.
Van het begin af aan was het een wedstrijd die alle kanten op kon gaan. Beide teams gingen vol op de aanval en het resulteerde in, voor de kijkers, een leuke wedstrijd met heel veel inzet en strijd voor beide doelen.

Het team van JO8-1 speelde zeker in het begin een goede wedstrijd, het resulteerde in een voorsprong met de rust van 3-1. Na de rust viel Schagen United JO8-2 zeer sterk aan en het resulteerde in het maken van 3 doelpunten,  maar het antwoord van SVW JO8-1 was dat zij ook 3 keer scoorden.
De einduitslag was dan ook 6-3 in het voordeel van SVW JO8-1.

De beide trainers waren niet helemaal tevreden, namelijk er werden best wel veel kansen gemist, maar het resultaat telt! Het team staat in de bovenste regionen van de competitie.

Alleen nog even een kritisch punt. De opkomst van de trainingen kan beter en dan worden de resultaten nog beter.
Het team traint namelijk 2 keer in de week en soms laten de jongens nogal eens een training schieten.
De beide trainers zien wel, dat de spelers heel veel plezier beleven in het voetbal en dat is te merken in de teamgeest. Er wordt namelijk best wel hard voor elkaar gewerkt.

Op de foto: SVW'27 JO8-1, het team was helaas niet helemaal compleet. Misschien komt er nog een ander moment voor de foto als het team compleet is.
De beide trainers en begeleiders die waren er wel: Frank de Winter en Erik Kuiper. Zij hebben er veel plezier in, in het geven van trainingen aan het team.