Team van de week: SVW'27 JO11-4

19 maart 2024 19:30

Deze week is het SVW'27 JO11-4.

Op de foto: het team SVW'27 JO11-4 met de beide coaches en de scheidsrechter die de wedstrijd tot een goed einde bracht.

Het team speelde afgelopen zaterdag thuis tegen Reiger Boys JO11- 5 en keken voor de rust tegen een 3-0 achterstand aan.

Maar in de 2e helft speelde SVW'27 JO11-4 een puike wedstrijd. De achterstand werd goed gemaakt en met nog een paar minuten te spelen, was er zelfs de mogelijkheid om het winnende goal te scoren.
Knap van de spelers om z'n goede prestatie neer te zetten en dat voor eigen publiek.

Vraag aan de beide coaches Stefan en Hans: het is best een goed team wat met veel inzet speelt en dat zeker na de 1e helft. Beide trainers Marco en Marco zijn dan ook zeer tevreden met de inzet op de trainingen en de opkomst is dan ook bijna 100 %.