TEAM VAN DE WEEK: SVW'27 JO15-2

27 maart 2024 11:45

Deze week is het SVW'27 JO15-2.
Dit team is al enkele seizoenen bij elkaar en dat is ook te zien in het vertoonde beeld van de wedstrijden die zij spelen.
Zaterdag 23 maart jl. wist het team met 4-0 te winnen van Kolping Boys JO15-3 en dit is net een tegenstander waarmee ze best wel veel moeite hebben om hiervan te winnen.

De eerste helft was SVW'27 JO15-2 duidelijk de sterkste en de voorsprong van 2-0 was iets wat aan de magere kant, gezien de kansen die ze hebben gehad om doelpunten te scoren.

Maar in de tweede helft scoorde SVW'27 nog 2 maal en dat was duidelijk de juiste verhouding. De einduitslag was dan ook 4-0 in het voordeel van SVW JO15-2.
Volgens de beide trainers en begeleiders (Raymond en Geronimo) kan het nog wel iets beter, de kansen moeten nog meer worden benut.
De opkomst op de trainingen is bijna 100 % en de jongens trainen ook 2 keer in de week. De beide trainers verwachten dan ook dat de prestaties nog beter worden.
Op dit moment staat het team op een 4e plaats en er zit nog progressie in. Dus enkele plaatsen omhoog in de stand moet realiseerbaar zijn.

Op de foto het team van  SVW'27 JO15-2 met de beide trainers en begeleiders (Raymond en Geronimo)  in de shirts van de sponsor TMA Logistics.