TEAM van de Week is SVW'27 JO13-1

15 april 2024 22:00

Deze week is het SVW'27 JO13-1.
Zaterdag 13 april jl. speelde dit team een thuiswedstrijd tegen een naaste concurrent, namelijk HSV JO13-1.
Het is een boeiende wedstrijd geworden, met voor beide ploegen kansen te over, alleen het vizier stond niet op scherp.

Op de foto: de spelers van SVW'27 JO13-1 met de beide trainers. Het team wordt gesponsord door STANZA Bouw en Jump City, beide ondernemingen uit Heerhugowaard.

Beide teams speelden vol op de aanval en dat resulteerde in een leuke wedstrijd met voor beide ploegen kansen ten over. Maar SVW'27 speelde wel met 1 speler meer in het veld. HSV was niet compleet  en met een man minder spelen is en blijft moeilijk voetballen.

De ruststand was 1-0 in het voordeel van SVW en het doelpunt werd gescoord uit een prachtige aanval over meerdere schijven.
Maar na de rust kwam HSV sterk terug en scoorde meteen de gelijkmaker, maar daar liet SVW het niet bij.
Het verloop van de score was dan ook 2-1 en 2-2 en met nog enkele minuten te spelen werd er een strafschop aan SVW JO13-1 toegekend en die ging er in. De einduitslag is 3-2 geworden in het voordeel van SVW'27.

De beide trainers Jeroen en Dario waren niet geheel tevreden gezien het spelbeeld van de wedstrijd: Jeroen was ook zeer gespannen in de laatste fase van de wedstrijd. Wel benoemde beide trainers Luc Dekker (keeper) en Jamie Brammer de uitblinkers van het team.
Het team werkte wel heel hard en de overwinning was dan ook wel verdiend.
De opkomst van de trainingen is bijna 100 % en de inzet op de trainingen is goed, riepen beide trainers in koor.