Facebook Toestaan Niet toestaan

Sponsors

SVW '27 E1 WINT WHITE STONES BOARDING TOERNOOI

5 maart 2016 16:45

Wij, de jongens van de E1 hebben vrijdag 4 Maart een leuk en goed toernooi gehad, bij het WHITE STONES TOERNOOI in EGMOND.

We begonnen in een poule met 5 teams, we moesten vier wedstrijden spelen, we hebben er 3 gewonnen (St Adelbert, ADO’20 en KSV) en 1 verloren van Vios W.
Wij werden 2E in de poule en we hadden een zware loting, Purmersteijn, in de kruisfinales.

We waren niet goed wakker, we stonden 2-0 achter, Rick onze coach zei: “ dat we de druk op onze eigen helft moesten geven en Purmersteijn laten voetballen op hun eigen helft. En dit lukte, we kregen een goeie counter en Ibrahim gaf een lopbal op Achraf en Achraf schoot hem er met een volley in. We kregen meer zelfvertrouwen, en wonnen de wedstrijd uiteindelijk met 3-2, OP NAAR DE FINALE!!!.

We moesten tegen de zeevogels E1. Bij deze tegenstander lukte het goed om in 2 blokken te spelen. Het eerste blok bestond uit Ibrahim, Thierry, Achraf en ik.
Wij waren een betere aanvallende ploeg en het 2 de blok, dit waren Lucas, Nordinne, Bryan en Tim, zij waren meer een verdedigende ploeg. En onze keeper Hamid was in topvorm hij heeft maar 3 doelpunten doorgelaten in het hele toernooi heel knap!!!

Bij de finale werden we allemaal met naam opgenoemd , we kwamen op in het donker, en werden ieder voorgesteld met een spotlicht op ons gericht. Nadat we de tegenstanders een hand gegeven hadden voor een sportieve wedstrijd begon de FINALE

Het aanvallende blok begon, als eerste, we kwamen al snel op voorsprong 1-0, even later gaat Ibrahim met volle snelheid naar de goal, het werd 2-0. Toen kwam de wissel omdat de Zeevogels kleine kansen kregen op onze helft, Rick zette het verdedigende blok in. We gingen in de PAKEERBUS spelen, het bleef 2-0.!!
WE ZIJN KAMPIOEN !!

We zijn gehuldigd met “ WE ARE THE CHAMPIONS” en kregen allemaal een medaille en voor het team een hele mooie beker. Jammer dat Fred er niet bij was maar we willen Rick bedanken dat hij onze coachte. (Fred had gelukkig een goede vervanger geregeld, Rick heeft er ook wel verstand van) En we willen natuurlijk ook onze vaders en moeders bedanken en opa Kees voor de ondersteuning.