Facebook Toestaan Niet toestaan

Sponsors

SVW 27 4 Overtuigend Kampioen

18 april 2016 10:45

Door een 3-1 overwinning op Vrone 4 is het 4e al 3 weken voor het einde van de competitie kampioen geworden.

Zondagmiddag 14:00 uur was het dan zover. Aangemoedigd door een grote supportersschare, waaronder (voormalig) sponsor Bert Duineveld van Bar Café 't Waertje, kon het 4e elftal een uitstekend seizoen bekronen met het kampioenschap. Zonder een nederlaag en met slechts 2 gelijke spelen toonde het team van speler/coach Tom Vlaar zich overtuigend de beste van de sterke 6e klasse 04. Nadat een paar weken geleden de kraker in en tegen FC Uitgeest met een overwinning werd afgesloten was het duidelijk dat het kampioenschap aanstaande was.
De kampioenswedstrijd werd al in de 1e helft beslist. Een snelle 1-0 voorsprong werd door 2 flitsende aanvallen uitgebouwd naar 3-0. De 2e helft was een formaliteit waarin Vrone nog een eretreffer werd gegund. Het was duidelijk dat iedereen uitzag naar de 3e helft die uitbundig werd gevierd in de kantine. Voor de meesten volgde ook nog een 4e helft in het altijd gezellige Bar Café 't Waertje.

SVW 4, van harte gefeliciteerd met het kampioenschap!

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!