Zevenklapper van SVW'27 1 tegen Dirkshorn.

21 augustus 2016 22:00

SVW'27 1 is de bekercompetitie uitstekend begonnen. In Dirkshorn boekte men een grote 1-7 overwinning tegen de gelijknamige club.

Het eerste half uur kon Dirkshorn de groen-zwarten nog redelijk bijbenen. Zelfs had men een voorsprong kunnen nemen, maar de bal kwam op de lat na een pegel van middenvelder Joop de Boer. Daarna ging het snel. In de 32e minuut kreeg doelman Dennis de Geus de bal niet onder controle, na een vrije trap van Tim Kramer. Uit de rebound scoorde Tim Appel de openingstreffer. Vijf minuten later knalde Tim Kramer uit een vrije trap zelf de bal hard achter Dennis de Geus. Vlak voor rust bracht Aram Hakopov de 0-3 ruststand op het scorebord.

Na rust domineerde SVW volledig. Met fris aanvalsspel werd Dirkshorn bij vlagen zoek gespeeld. Toch werd het in de 51e minuut nog 1-3 na een knap doelpunt van Kevin de Bruin. Een minuut later bracht Tim Appel de marge weer op drie middels een uitstekende kopbal (1-4). Vervolgens zorgden uitblinker Bas Fernee in de 53e, Christian Schoenmaker in de 65e en Leon Ayal in de 69e voor de 1-7 overwinning.

Donderdag 25 augustus a.s. speelt SVW de tweede bekerwedstrijd thuis tegen Victoria O., aanvang 19.30 uur.