SVW'27 DA1 gesponsord door...

7 oktober 2016 17:00

Ook de DAMES 1 van SVW'27 heeft een tweetal nieuwe sponsoren. Hierdoor zijn de DAMES geheel in het nieuw gestoken betreffende trainingskleding en sporttassen. Dit zijn Colour Full: Art of Glass van Alex Hofstetter en Joyce de Mees van B-energized: energie en balans in je leven.

Natuurlijk moest er ook nog gestreden worden voor de punten tegen DESS DA1.

Het begin van de wedstrijd starte de Dames met een ander systeem, om hierdoor meer vertrouwen te geven aan de speelsters. Maar het was in het begin toch nog een beetje wennen aan elkaar, ze sloten de eerste helft met een 0 - 0 stand af.

De Dames waren zeker gelijkwaardig aan de tegenstander, de beide trainers zagen zelfs in hun ogen een beter spelend SVW’27. Begin 2e helft enkele zeer goede kansen voor de Dames, maar de bal ging er maar niet in. Met name de linkerkant creëerde enkele zeer goed lopende aanvallen, maar dan die afronding en een doelpunt maken.

Helaas tot 3 minuten voor tijd een corner voor DESS en de bal werd er uitstekend ingekopt, met het gevolg een achterstand (0-1) en met nog maar 2 minuten te spelen.

Maar de beide coaches zien elke wedstrijd verbeteringen en er wordt met volle overgave getraind en er is ook humor op de training.
Dan komen de punten er wel aan.

De volgende wedstrijd is uit tegen: Kwiek uit Avenhorn en de aanvang is 14.00 uur.
De suporters en coaches rekenen op 3 wedstrijdpunten.