Dames van SVW'27 1 speelde zeer verdienstelijk tegen JVC, maar verloren met 2-1.

10 april 2017 20:30

De wedstrijd tegen JVC Dames 1 was een aantrekkelijke wedstrijd, beide ploegen gingen volop in de aanval. JVC begon deze wedstrijd met een zeer jeugdig team: gemiddelde leeftijd 18 jaar.

SVW'27 Dames 1 stonden in begin van de wedstrijd zeer goed te verdedigen, maar in de 30e minuut scoorde de Dames van JVC toch een doelpunt. Dit was ook de ruststand.

In de 2e helft wijzigde de beide coaches van SVW'27 de tactiek, door het middenveld compacter te laten spelen, kregen de Dames van SVW'27 meer grip op het middenveld.
Door een goede spelhervatting van de uitstekende keepende Jacky Reus ging de bal direct op Sulia Hoed en zij nam de bal direct aan en omspeelde de keeper van JVC en scoorde de 1-1.
JVC had hier eigenlijk best wel de pest over in, deze ploeg staat namelijk op de 2e plaats van de poule en de Dames van SVW'27 in de onderste regionen. Maar in de 60e minuut scoorde JVC toch het winnende doelpunt.

De Dames van SVW'27 speelde een goede wedstrijd en helaas leverde het geen punt op.
Met nog 10 minuten ontstond er een klein opstootje aan de zijlijn maar het werd professioneel opgelost door de beide coaches van SVW'27.

De Dames van SVW'27 1 worden mede gesponsord door: B - energized dit staat voor energie en balans in je leven van Joyce de Mees en Colour Full Art of Glas van Alex Hofstetter.

Op zondag 30 april spelen de Dames SVW'27 1 thuis tegen VVW Dames 1 uit Wervershoof . Aanvang van de wedstrijd is om 13.00 uur.
Op dezelfde dag spelen de heren van SVW'27 1 thuis tegen WSV'30, aanvang 14.00 uur.