SVW'27 JO15-2 door naar de halve finale beker

2 mei 2017 9:00

Na weer een spannende wedstrijd is de JO15-2 door naar de halve finale van het Zwaluwen beker toernooi. Als a.s. zaterdag in Utrecht SV Vechtzoom JO15-1 wordt verslagen dan bereikt het team de finale. Een unieke prestatie van het team en de enthousiaste begeleiders Herman en Abdel!

Tegen SVIJ uit IJmuiden was het een spannende pot. In de eerste helft kwamen we met 1-0 voor door een doelpunt van Enes.
We bleven druk zetten maar het lukte niet om de krachtsverhoudingen in doelpunten om te zetten. In de rust heeft onze coach Kerem de mannen toegesproken. Blijf scherp en dan komen de kansen vanzelf.
In de tweede helft merkten we dat SVIJ het probeerde maar onze verdediging was te sterk, na 8 minuten in de tweede helft scoorde Enes de 2-0.
De tegenstander raakte gefrustreerd en begon agressief te voetballen, onze jongens bleven rustig en na een snelle uitval maakte Nourdin de 3-0.
Hier bleef het bij, de tegenstander had na de wedstrijd moeite om ons een hand te geven zo moe waren zij gestreden.
De O15-2 gaat nu naar de halve finale, en zal daar zware tegenstand gaan ontmoeten. Maar nu eerst genieten van dit fantastische resultaat wat met name te danken is aan de inzet van de mannen en de goede samenwerking als team.