SVW'27 JO19-1 begint competitie met dubbele cijfers..

25 september 2017 16:15

SVW'27 JO19-1 is de competitiestart flitsend begonnen. Tegen FC Castricum kwam de ploeg goed op schot en liet de tellerstand pas eindigen op 0 - 12.

Na een goede voorbereiding en drie bekerwedsstrijden werd op zaterdag 23-9 de eerste competitie wedstrijd gespeeld uit bij FC Castricum , en wat een wedstrijd werd dit , na FC Castricum 10 minuten het idee te hebben gegeven dat er iets te halen voor ze was nam SVW de wedstrijd compleet over en werd FC Castricum compleet weg  gespeeld de ruststand was 0-5 , na de rust werden alle wissels ingebracht maar dat maakte voor de wedstrijd niks uit want er werden nog 7 doelpunten gemaakt , man of the match was Nick van Heumen als opkomende rechtsback was hij gewoon top en pakte ook nog een doelpunt mee hieronder het score verloop.

• 14' Marlon Börneman scoort 0-1 (assist Koen Schouten )
  •   15' Dylan Barsingerhorn scoort 0-2 (assist Federico Paloni )
  • 18' Melvin Vink scoort 0-3 (assist Koen Commandeur )

• 27' Marlon Börneman scoort 0-4

• 32' Marlon Börneman scoort 0-5

• 46' Rick Schepers voor Melvin Vink
  • 46' Fermino Martina voor Jesse Bellekom
  • 46' Ralph Hulst, van der voor Koen Schouten
  • 46' Rik Aardenburg voor Marlon Börneman

• 50' Fouad Ibrahim scoort 0-6
  • 55' Fouad Ibrahim scoort 0-7 (assist Rick Schepers )

• 55' Arif Bajramovic scoort 0-8

• 59' Federico Paloni scoort 0-9 (assist Ralph Hulst, van der )

• 64' Federico Paloni scoort 0-10 (assist Fermino Martina )

• 65' Kjell Berkhout voor Fouad Ibrahim

• 77' Nick Heumen, van scoort 0-11

• 87' Jens Maas scoort 0-12 (assist Federico Paloni )