Facebook Toestaan Niet toestaan

Sponsors

Gehandicapt SVW'27 nog zonder punten.

1 oktober 2017 18:45

In de tweede competitiewedstrijd is het SVW'27 niet gelukt om ook maar een punt mee te nemen uit Grootebroek. De Groen-Zwarten, die om uiteenlopende redenen een viertal basisspelers mistten, konden hun tegenstanders tot aan de rust aardig bijbenen, maar in de tweede helft sloeg Zouaven keihard toe. Gezien de kansen en het totale wedstrijdbeeld een zeer acceptabele weergave, uitslag 2-0.

Het duurde tot de tiende minuut dat SVW voor het eerst op doel schoot. De tegenstanders waren even slagvaardiger en vooral feller. Je kon er eigenlijk op wachten, dat zij zouden scoren, maar de mooiste kansen wisten zij naast of over te schieten. En anders was er altijd nog Melvin Habets in het doel van SVW, die er goed het oog voor had. Aram Hakopov probeerde het met een boogbal, die boven op het net belandde en Luuk Dekker schoot uit vrije positie in het zijnet. Een fraaie steekpass werd jammerlijk verprutst. De rust ging in met 0-0.

In de tweede helft een nog feller aanvallend Zouaven. Ze schoten uit alle hoeken, maar evenals voor de rust, naast en over. Geert Bruin werd in een goede scoringspositie gemanouvreerd door Christiaan Schoenmaker, maar hij treuzelde te lang. Dezelfde speler krulde even later een vrije trap net langs de verkeerde kant van de paal. Tim Kramer scoorde geel voor vasthouden en uit de vrije trap die daarvoor werd gegeven, werd hoog over geschoten. Roel de Vries, met al een wedstrijd in de benen verving Luuk Dekker. Hij zou twee royale kansen krijgen, maar ook hij kon ze niet verzilveren.

Dat gebeurde aan de andere kant. Na een voorzet van de rechterkant kreeg een SVW-verdediger de bal ongelukkig op zijn knie. Dennis van Tricht hoefde nog slechts een tikje te geven en de 1-0 was een feit. Bij een counter van SVW liepen twee spelers elkaar in de weg en zo ging ook deze kans verloren. Nadat Coen Commandeur in het veld was gekomen voor Maarten Rippens en er achterin één op één gespeeld ging worden, ging het fout bij SVW. Na een aanval over diverse schijven was het Leon Machielse die beheerst afrondde.

Zondag 8 oktober a.s. speelt SVW''27 thuis tegen De Spartanen uit Wognum.