Facebook Toestaan Niet toestaan

Sponsors

Reiger Boys O19-1 – SVW'27 O19-1, uitslag 1-5.

10 oktober 2017 22:00

Na de nederlaag tegen FC Den Helder O19-1 volgde op zaterdag 7 oktober jl. de derby uit tegen Reiger Boys O19-1.

Door blessures, een uitsluiting en bezoek aan een universiteit, miste SVW'27 O19-1 acht spelers. Met twee spelers van SVW'27 O19-2, Bas van der Hoek en Jeff Stam en twee spelers van SVW'27 O17-1, Geert de Graaf en Jasper Verheul, begon SVW'27 O19-1 wat slap aan de wedstrijd en kreeg Reiger Boys zelfs een optisch overwicht. Er werd zelfs gescoord, maar gelukkig was het buitenspel. Na plm. 10 minuten nam SVW O19-1 het heft in handen en begon beter te voetballen wat resulteerde in  0-1 door Nick van Heumen die ook de 0-2 voor zijn rekening nam na 30 minuten.

In de tweede helft had Reiger Boys niks meer in te brengen en met doelpunten van Marlon Börnemann, Dylan Barsingerhorn en nogmaals Marlon Börnemann liep SVW O19-1 uit naar 0-5. Door alle wisselingen kreeg Reiger Boys ook nog een paar kansen en daar kwam nog een doelpunt uit, wat resulteerde in een einduitslag van 1-5.

Hoewel er 1 wedstrijd is verloren geloof ik nog steeds dat we op 9 december gewoon bovenaan staan .

·         Wedstrijd uitslag 1-5
·         12' Nick Heumen, van scoort 0-1
·         30' Nick Heumen, van scoort 0-2
·         46' Marlon Börnemann scoort 0-3 (assist Dylan Barsingerhorn )
·         51' Dylan Barsingerhorn scoort 0-4 (assist Marlon Börnemann )