SVW'27 JO19-1 begint met overwinning in de promotiepoule.

12 februari 2018 8:45

In deze promotiepoule zien we bij het eerste treffen tussen de teams gelijk 6 winstpartijen met veel doelpunten. SVW'27 begint niet onverdienstelijk met een goede overwinning op DEM.

In de winterstop heeft  SVW27 O19-1 vijf oefenwedstrijden gespeeld waarvan er twee werden gewonnen twee werden verloren en één werd gelijk gespeeld.

Vooral de wedstrijd tegen Fortuna Wormerveer bied hoop voor toekomst 4-4 tegen de koploper in de hoofdklasse is gewoon goed.

Zaterdag 10 februari heeft SVW27 O19-1 zijn eerste wedstrijd in de “voorjaars promotiepoule” tegen DEM O19-2. SVW27 O19-1 begon heel sterk aan de wedstrijd en met hoog druk zetten werd het voor DEM O19-2 onmogelijk gemaakt om in hun spel te komen en creëerde SVW27 O19-1 een aantal kansen.

Na zes minuten resulteerde het goede spel in mooi doelpunt van Arif Bajramovic na een assist van Kjell Berkhout. SVW27 O19-1 bleef ook na dit doelpunt goed spelen en kansen creëren en weer Arif scoorde in de 12e minuut de 2-0.

SVW27 O19-1 bleef hierna ook gewoon goed voetballen hoewel ook DEM wat kansjes kreeg was SVW27 O19-1 toch de bovenliggende partij en in de 26e minuut scoorde Marlon Börneman de 3-0. DEM O19-2 kwam hierna wat beter in hun spel en uit een vrije trap scoorden ze in de 44e minuut de 3-1.

Na de rust had  SVW 27 O19-1 wat meer moeite  om het spel te maken en hoewel DEM JO19-2 wel kansjes kreeg scoorden ze niet. De laatste 10 minuten nam SVW27 O19-1 het heft weer in handen en in de 86e minuut scoorde Marouan Koubaa met een vernietigend schot de 4-1.

Tegen een team dat in de najaarscompetitie geen wedstrijd had verloren is dit een heel goede uitslag , aanstaande zaterdag 17 februari volgt de lastige uitwedstrijd tegen FC Almere O19-1.

Zoals zo vaak in deze competities zijn de tegenstanders iedere week anders en iedereen kan van iedereen winnen, maar zaak is het om goed bij de les te blijven en de inzet van vorige week mee te nemen in een volgend duel.