Facebook Toestaan Niet toestaan

Sponsors

SVW27 O19-1 Promoveert naar de hoofdklasse!

28 mei 2018 7:45

SVW'27 JO19-1 heeft promotie afgedwongen door in de laatste wedstrijd Jong Holland opzij te zetten.

Met een soort van eindsprint heeft SVW27 O19-1 zich beloond door te promoveren naar de hoofdklasse , twee weken geleden werd er nog met 5-2 verloren van Hillegom en zag het er naar uit dat de promotie uit het zich verdwenen was, echter na een 7-0 overwinning op Legmeervogels was alles weer mogelijk.

Met één doelpunt minder dan Overbos begon SVW27 O19-1 aan de wedstrijd tegen Jong Holland er dient te worden gezegd dat Jong Holland niet in de sterkste opstelling aan de start verscheen. Ze begonnen met 10 spelers en eindigden met 9 spelers , SVW begon heel sterk aan deze wedstrijd en zette Jong Holland gelijk vol onder druk.

De keeper van Jong Holland verrichte enkele goede reddingen maar in de 15e  minuut was hij kansloos op een intikker van Marlon. Het duurde tot de 30e minuut voordat de 2-0 viel gemaakt door Kjell.

Hierna ging het hard 33e minuut Marlon 3-0 , 34e minuut Koen Schouten 4-0 hiermee gingen we de rust in , na rust ging SVW27 O19-1 vrolijk verder waar ze in de eerste helft mee begonnen waren goed voetballen en doelpunten maken.

46e minuut Kjell 5-0 , 61e minuut Colin 60 , 69e minuut Arif 7-0 , 72e minuut Arif 8-0  , 82e minuut Colin 9-0 , in de 88e minuut viel het laatste doelpunt  10 -0 gemaakt door Melvin.

Na het eindsignaal van de scheidsrechter kwam het bericht dat Overbos met 4-5 had verloren van FC Almere waardoor de promotie naar de hoofdklasse een feit was het feest kon beginnen !!!!!

Namens het hele team wil ik de iedereen bedanken die ons bij deze wedstrijd en het afgelopen seizoen heeft gesteund en ook wil ik kantine commissies bedanken voor het gebruik van de kantine .