JO19-1 tussenstand na twee maanden competitie.

5 november 2018 7:45

We hadden willen beginnen met een tussenstand van de ploeg in de eerste twee maanden maar een onfortuinlijke blessure dit weekend thuis van Mika van Oord was dermate ernstig dat de wedstrijd werd gestaakt. Verderop in het verslag meer..

Na een lange zomerstop begon op 4 september het nieuwe seizoen voor SVW27 O19-1 met een Bekerwedstrijd tegen FC Den Helder O19-1 , hoewel het moeizaam ging werd de wedstrijd met 4-2 gewonnen , het enige smet op de wedstrijd was dat Nick van Heumen al na 10 minuten uitviel met een zware enkel blessure , doelpunten 3x Marlon en 1x Kees.

De volgende bekerwedstrijd was op 8 september tegen Always Forward O19-2 dit werd een doelpunten festijn met een uitslag van 13-0 , met doelpunten van 3x Marlon , 2x Tristan , 1x Melvin , 1x Jary , 1x kees , 1x Colin , 3x Dylan en 1x Mika waren er genoeg verschillende doelpunten makers .

Omdat VSV O19-1 ook alle twee zijn wedstrijden gewonnen had kwam het aan op de laatste wedstrijd op 15 september om te zien wie er door gaat naar de volgende ronde , VSV had een iets beter doelsaldo en had genoeg aan een gelijkspel en na een enerverende wedstrijd met veel strijd van beide kanten was een einduitslag van 4-4  in het voordeel van VSV O19-1 die dus door ging naar de volgende ronde van de beker.

Op 22 september volgde de eerste competitie wedstrijd uit tegen Oudekerk O19-1  en hoewel ik daar zelf niet bij aanwezig kon zijn werd mij duidelijk dat , hoewel SVW27 O19-1 de bovenliggende partij was en genoeg kansen creëerde , Oudekerk O19-1 maar drie kansen nodig had om de partij naar zich toe te trekken en met 3-0  won.

Op 29 september volgde de thuiswedstrijd tegen Argon O19-2 , dit werd een wedstrijd die wij niet snel zullen vergeten Argon begon voortvarend aan de wedstrijd met hoog druk zetten en wat kleine kansjes maar na 5 minuten was het over met Argon in een tijdbestek van 8 minuten stonden ze met 3-0 achter en bij de rust was het al 5-0 vooral de manier waarop alle doelpunten gemaakt werden was reden tot tevredenheid  , na de rust ging SVW27 O19-1 onverdroten door waar ze in de eerste helft mee begonnen waren en dat was goed voetballen en doelpunten maken , na de 7-0 kwam er wat verslapping in het spel en scoorde Argon O19-2 een doelpunt hierna pakte SVW27 O19-1 het weer op en liep uiteindelijk uit naar een score van 10-1 , doelpuntenmakers 3x Dylan , 1x Jasper , 4x Marlon , 1x Arif , 1x Dashley.

6 oktober op naar Bloemendaal  wat een rare gewaarwording op 6 oktober in je T shirt langs de lijn staan in het zonnetje en wat een wedstrijd , Bloemendaal O19-1 ging gelijk er vol op maar het was wel erg onrustig en nadat SVW27 O19-1 dit doorkreeg ontspon zich een leuke wedstrijd  met SVW27 O19-1 als bovenliggende partij maar  pas in de 41e minuut viel het 1e doelpunt 0-1  , na rust raakten de spelers van Bloemendaal O19-1 wat geïrriteerd en liepen pittig de mopperen op mekaar ook vloeiden de krachten weg en  SVW27 O19-1 werd steeds gevaarlijker met snelle uitvallen , in de 67e minuut resulteerde dat in de 0-2 en vlak voor het einde via een prachtige vrije trap in 0-3 . doelpuntenmakers 1x Dylan , 1x Arif en 1x Colin.

13 oktober thuis tegen Kolping Boys O19-1 misschien wel de slechtste wedstrijd dit seizoen van SVW27 O19-1 , Kolping begon gelijk heel fel aan de wedstrijd en het leek wel of de spelers van ons net wakker waren  want binnen 7 minuten stonden wij met 0-2 achter daarna waren we wakker en in de 30e minuut werd de 1-2 gescoord en dachten wij dat wij dat we nog een kans maakten op de overwinning maar in 31e minuut viel de 1-3 , in de rust werd er afgesproken dat we fel aan de tweede helft zouden beginnen maar binnen één minuut scoorde Kolping de 1-4  er moet wel gezegd worden dat de spelers na deze domper toch bleven voetballen en nog wat kansen creëerden en dat resulteerde in de 74e minuut in de 2-4 maar weer binnen één minuut scoorde kolping de 2-5 en hoewel in de 84e minuut nog de 3-5 viel was de wedstrijd gespeeld. doelpuntenmakers 1x Dylan , 2x Marlon.

27 oktober uit naar WSV in Wormer , ook vorig seizoen stond deze wedstrijd op het programma en toen verloor SVW27 O19-1 met 2-1 dit werd een andere wedstrijd , gelijk vanaf het begin werd WSV O19-1 aangepakt en kwam niet aan voetballen toe vooral Marlon was met zijn lengte een plaag voor de verdedigers van WSV hij wist telkens weer de bal goed door te koppen naar zijn medespelers en hier uit werden heel wat kansen gecreëerd in de 12e minuut  viel de 0-1 ook daarna waren heel wat kansen op de 0-2 maar die werden allemaal gemist en met 0-1 gingen we de rust in , gelijk na de rust ( 47e minuut ) viel de 0-2 ook hierna bleef SVW27 O19-1 goed voetballen en kansen creëren  dit resulteerde in de 53e minuut in de 0-3 hierna  SVW27 O19-1 wat gas terug en scoorde WSV O19-1 in de 83e minuut nog de 1-3 , al met al een hele goede wedstrijd gespeeld waarin we alleen meer hadden meoeten scoren als beloning staan we nu derde . doelpunten 1x  Dylan , 1x Marlon en 1x Dashley

3 november SVW27 O19-1 – Buitenboys O19-1 na een teamfoto met de spelers in een nieuw tenue met daarop de volgende sponsors ,  autobedrijf Marco Schuyt ( www.autofirst-marcoschuyt.nl / ) , Ball on ( www.ball-on.nl ) en AB Houten Vloeren ,  begon SVW 27 O19-1 aan de wedstrijd tegen het op de 2e plaats staande Buitenboys O19-1 , alle twee teams begonnen fel aan de wedstrijd met SVW27 O19-1 als de gevaarlijkere ploeg , in de 7e minuut werd ervanuit een snelle aanval over rechts een gescoord door SVW27 O19-1 , hierna ging Buitenboys nog feller op de aanval spelen en kreeg  in de  16e minuut een penalty hieruit viel de 1-1 , na deze tegenslag probeerde zowel SVW als Buitenboys de overhand te krijgen en werd de wedstrijd erg hard , in de dertigste minuut sloeg het noodlot toe in een gevecht voor de bal raakte de knieschijf van Mika uit de kom wat een afschuwelijke blessure ,onmiddellijk werd een ambulance gebeld en na overleg met de spelers werd de wedstrijd gestaakt , gelukkig gaat het weer beter met Mika en mocht hij dezelfde avond met een brace om zijn knie weer naar huis .