Facebook Toestaan Niet toestaan

Sponsors

Nieuwjaarswedstrijd SVW'27 - Oud SVW'27.

9 januari 2019 19:30

Voor de nieuwjaarsreceptie is de wedstrijd gespeeld Oud SVW'27 tegen de huidige selectie. Aansluitend vond de nieuwjaarsreceptie plaats in de kantine.

Op de foto: Oud SVW'27 en spelers van de huidige selectie van SVW'27 en de begeleiding van de beide teams en de scheidsrechter dhr Schipper.

In het begin van de wedstrijd opende Oud SVW'27 de score, waarna de SVW'27 selectie na een korte tijd de gelijkmaker scoorde via een toegekende penalty.

De ruststand was dan ook 1 - 1 en dat was een juiste weergave van het speelbeeld.
Na de rust begin SVW'27 selectie sterk en namen de voorsprong in de wedstrijd, de score was dan met nog 15 minuten te spelen 3 - 1.

Maar Oud SVW'27 vocht zich terug in de wedstrijd en het werd met nog 5 minuten te spelen 3 - 2. Met het op dit moment een sterk spelend Oud SVW'27, zochten zij naar de gelijkmaker maar die is niet gevonden. Na 30 minuten spelen in de 2de helft floot de scheidsrechter de heer Schipper voor het einde van de wedstrijd.

Zondag 6 januari heeft tevens ook de nieuwjaars receptie plaats gevonden op de club. Tijdens deze receptie heeft de voorzitter Hilko Kramer enkele belangrijke punten opgenoemd.

Het goed presteren van de jeugdafdeling van de club, en dat de prestaties van het dames team MO - 17 die namelijk bovenaan staan in de competitie. Ook bij de mannen jeugd zijn er enkele teams kampioen geworden in het eerste gedeelte van de competitie.

Het goed presteren van JO 19 en JO 17 die beide bovenaan staan, en het team JO 16 die in de competitie goed meedoen. Ook de groeit en vereniging weer in aantal leden, en dat toch wel vooral bij de jeugdafdeling. Hilko stond nog even stil bij de trainerswissel: Patrick die is naar een andere vereniging gegaan en Rene heeft het van hem over- genomen. Hij wenste Rene veel wedstrijdpunten toe, wat het 1ste zeker nodig zou hebben om zich te handhaven in de 2 de klasse.

De kabouters die op de zaterdagmorgen trainen hebben zelfs een 50 tal deelnemers. Zij mogen meetrainen vanaf 5 jaar en de trainingen zijn vanaf 10.00 uur tot 11.00 uur op het hoofdveld van de club. Ook benoemde Hilko nog de actie van de Deka markt waar de vereniging een behoorlijk bedrag heeft op gehaald, namelijk € 1.500,00 en dat zeker met de inzet van de kabouters.

Vanaf 7 februari gaat de Jumbo voetbalplaatjes actie van start, waar de Kick- Off van is in de kantine van SVW'27, en deze begint om 8.30. Het juiste programma wordt nog via de site bekend gemaakt.

Ook benoemde Hilko de inzet van de vele vrijwilligers binnen de vereniging, en deze groep is zeer belangrijk voor de vereniging.

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!