Facebook Toestaan Niet toestaan

Sponsors

Argon JO19-2 – SVW27 JO19-1 - 0-4

18 februari 2019 19:15

Op zaterdag 16 februari jl. begon voor de SVW'27 JO19-1 de tweede helft van de competitie met een uitwedstrijd bij Argon in Mijdrecht, tegen hun JO19-2

Hoewel de thuiswedstrijd met 10-1 was gewonnen, gingen we er toch heen met het idee dat het niet makkelijk zou worden. De voorbereiding op de tweede competitiehelft was niet vlekkeloos verlopen met verliespartijen tegen Ter Leede en  Zaanlandia en veel spelers hadden pijntjes of waren gewoon geblesseerd.

Twee gastspelers vanuit JO17-1 erbij, te weten Dion Kamp (ja de broer van) en Raoul van Dort,  begon JO19-1 aan de wedstrijd en het werd een pittige wedstrijd met in de eerste helft wel de betere kansen voor SVW'27. Maar Argon beet ook goed van zich af met een linksbuiten die onze rechtsback (Jasper) heel wat te doen gaf, gingen we met 0-0 de rust in.

Na de rust tapte SVW27 JO19-1 uit een ander vaatje en met de linies dicht op elkaar kreeg Argon heel weinig ruimte en werd Argon onder druk gezet. Na eerst nog wat kansen gemist te hebben, kopte Marlon uit een perfecte voorzet van Dylan in de 69e minuut de 0-1 binnen en in  de 75e minuut viel de bevrijdende 0-2. Hierna was het verzet van Argon gebroken en viel drie minuten later de 0-3. Argon raakte door het wat warrige fluiten van de scheidsrechter helemaal van de leg en in de 84e minuut viel de 0-4. Dit was ook de einduitslag.

Doelpuntenmakers :
        Marlon (assist Dylan)
        Marlon
        Dylan

SVW27 JO19-1 wordt gesponsord door AB Houtenvloeren (www.abhoutenvloeren.nl),  Garage Marco Schuyt (www.autofirst-marcoschuyt.nl) en Ball on (2ww.ball-on.nl)