Beter SVW '27 vergeet te scoren.

1 juni 2015 10:30

In de uitwedstrijd tegen Zaanlandia had SVW goede zaken kunnen doen. Bijna de gehele wedstrijd was SVW de bovenliggende ploeg, maar het schortte zoals in vele wedstrijden aan de afwerking. De zaankanters hadden een keer een bevlieging en scoorden van afstand een overigens fraaie goal. Uitslag 1-0

Namens SVW waagde Regilio de Mees in de 5e en 7e minuut twee aardige doelpogingen die niet van gevaar ontbloot waren.De tegenstander ontpopte zich toch een beetje als een zgn. luizenploeg ,met veel spelers achter de bal en loerend op de counter.Hun eerste doelpoging was een schot in de 23ste minuut,dat huizenhoog over ging. Even daarna ging een geplaatste kopbal maar net over het doel. In de 40ste minuut haalde SVW-keeper Dion Bleeker een bal katachtig uit de kruising. Ook hij kon niet voorkomen dat slecht wegwerken door de SVW-verdediging, koren op de Zaanse molen was voor Davey Kho. Deze kon ongehinderd van afstand loepzuiver inschieten.

In de tweede helft enigszins hetzelfde spelbeeld .Al durfde de tegenstander iets meer de verdedigende stellingen te verlaten. Scheidsrechter Wiedijk ,die een goede wedstrijd floot tracteerde zowel Regilio de Mees als Glenn Schipper op een gele prent na overtredingen . Ook bij Zaanlandia was een speler aan de beurt. Er werden van afstand wel schoten gelost, doch uitgespeelde kansen deden zich aan bije zijden niet voor.Een vrije trap door Bruce de Graaf werd door Dion Bleeker net voldoende getouceerd waardoor het een niet gegeven corner werd.In de 83ste minuut ontsnapte SVW. Na een misser in de achterhoede,stoomde Jeremy Kho op het SVW-doel af maar zijn vrije kans ging voorlangs het doel.Aram Hakapov mocht nog invallen voor Bram van Wetering, maar ook ondanks zijn enthousiasme kon hij geen potten breken en bleef de stand ongewijzigd.

A.s zondag speelt SVW, gesponsord door Dibo Cleaning Systems een thuisduel om 14.00 uur op De Kabel De tegenstander is dan evenals vanmiddag Zaanlandia De winnaar blijft (SVW ) of wordt ( Zaanlandia) 2e klasser .De verliezer krijgt nog een kans middels twee wedstrijden.