SVW'27 O19-1 WINT DE TOPPER TEGEN FORESTERS O19-1

7 april 2019 15:15

In een regelrecht topduel om zicht te houden op het kampioenschap heeft SVW'27 mede titelkandidaat De Foresters in eigen huis verslagen met 4-1. De ranglijst ziet er na deze speelronde indrukwekkend uit met maar liefst 3 teams met 40 punten. Een ongekend spannend slot van deze competitie is dus nog in volle gang. Volgende week wordt getracht bij Diemen om de punten mee naar huis te nemen.

Na het behalen van de periodetitel bij HSV volgde twee mindere wedstrijden tegen Zouaven en Buitenboys (gelijkspel en verlies), maar O19-1 was tegen Foresters weer in dezelfde vorm als voor de winterstop, met volop pressing over het gehele veld werd Foresters bij vlagen onder de voet gelopen.

Na een terecht gegeven penalty in de 33e minuut, genomen door Colin, werd het 1-0. Hierna kreeg Foresters ook nog een terechte rode kaart voor een zware overtreding op Colin. Met 1-0 ging O19-1 de rust in.

Na de rust bleef O19-1 geconcentreerd voetballen en in de 59e minuut viel de 2-0 gemaakt door Dyla. SVW O19-1 bleef goed voetballen en hield Foresters onder druk. In de 74e minuut resulteerde dat in de 3-0 van de voet van Jary. Nadat een speler van Forersters zijn tweede gele kaart had gekregen, was de wedstrijd gespeeld.

Maar er kwam nog een mooie afsluiting van Hein. Hij scoorde de 4-0 in de 85e minuut  en in de 90e minuut scoorde Foresters nog de 4-1 vanwege wat concentratieverlies.

Namens alle spelers en staf wil ik alle supporters bedanken voor de massale steun tijdens deze wedstrijd. Jullie waren geweldig !!

Cor Koppes,
Teammanager SVW'27 O19-1

SVW'27 O19-1 wordt gesponsord door AB Houtenvloeren (www.abhoutenvloeren.nl) , Garage Marco Schuyt (www.autofirst-marcoschuyt.nl  en Ball on (www.ball-on.nl)