Zaalvoetballen bij SVW'27

11 april 2019 19:00

Ook zaalvoetballen bij SVW'27 is mogelijk. Op dit moment zijn er een 4-tal teams die uitkomen voor de vereniging SVW'27.
Te weten: 2 seniorenteams gesponsord door de Praktijk en een jeugd team JO 15 -1 gesponsord door Interform en de Praktijk en JO 13-1 en deze wordt gesponsord door Orthowaard.

Nieuwe teams kunnen zich aanmelden bij Peter de Boer: 0641239131. Dit is ook voor het regelen van wedstrijdkleding.

Bij de senioren is SVW'27 2 kampioen geworden en JO 13-1 heeft lang mee gedaan voor de bovenste plaats en JO 15-1 is een goede middenmoter in de poule.

Hieronder een verslag van JO 13-1 die speelde tegen Vrone JO 13-4.
Maandag 8 april jl. speelde JO 13-1 hun laatste wedstrijd tegen Vrone in Heerhugowaard-Noord.
Vanaf het begin waren beide teams aan elkaar gewaagd en de wedstrijd werd op een goed niveau gespeeld.

SVW'27 opende de score en de spelers speelde het goed uit, lieten Vrone komen en counterde en scoorde vanuit deze situatie meerdere doelpunten. Met nog 15 minuten spelen stond de stand 4-22 op het scorebord. Dus het kon nog alle kanten op, maar zoals eerder vermeld speelde SVW'27 de wedstrijd goed uit en zelfs in de laatste minuten kreeg Vrone nog enkele goede kansen,  maar Guus (de keeper) redde met enkele  spectaculaire reddingen. En hield daarna zijn doel schoon.
Vrone gaf zeker goed partij en naar het einde toe konden de aanwezige supporters nog even genieten van enkele snelle uitvallen van SVW'27-spelers.
SVW'27 JO 13-1 is zeker een team voor de toekomst en dit onder leiding van coach Rob Dingerdis.

De einduitslag was 7-4 en de doelpunten werden gemaakt door: Stijn 2,  Sander 3, Ties 1 en Jesse 1.
Wie de jeugd heeft, heeft de toekomst. Dat gaat zeker op voor dit team, ze zijn in de competitie als derde geëindigd.

Op de foto de spelers van JO 13-1, de coach en begeleider Rob Dingerdis.