Team van de week: SVW'27 MO11-1

15 april 2019 17:15

Dit team is een team wat elke week beter is gaan voetballen, met veel plezier en enthousiasme spelen zij hun wedstrijden. En de vorm is groeiende gezien de prestaties van afgelopen weken.

Afgelopen zaterdagmorgen speelde MO 11 -1 thuis tegen Dynamo MO 11 - 1 en behaalde een verdiende overwinning.

De eerste helft ging gelijk op maar Dynamo scoorde in de 1 ste helft 2 maal, maar vlak voor de rust scoorde MO 11 - 1 de gelijkmaker de stand die op het scorebord stond was 2 - 2.

Na de theepauze is SVW’27 MO 11 - 1 duidelijk de betere ploeg, en maakte in het verloop van de 2 de helft het winnende doelpunt.

De einduitslag is geworden 3 - 2 in het voordeel van MO 11 - 1, weer een verdiende overwinning deze woorden sprak trainer / coach Bas Dekker uit richtig het team.

Bij SVW’27 is deze meisjes groep groeiende en waarschijnlijk voor het volgende seizoen is er MO - 11 - 2.

Deze groep meisjes trainen 2 x in de week en wel op de maandag en de woensdag, en heel veel plezier en inzet.

Dus als er meisjes zijn die graag willen voetballen bij de Groenste Club van Heerhugowaard meld je aan.

Aanmelden kan digitaal of via een formulier in te vullen die in het wedstrijdsecretariaat aanwezig is.

Op de foto: het winnende team van SVW’27 MO 11 - 1 en de coach Bas Dekker die deze groep traint en begeleid.