Bekerwedstrijd: Dames SVW'27 1 - Kwiek (Avenhorn)

Scheidsrechter

T. Botman

Accommodatie

Onbekend

Het zal niemand ontgaan zijn binnen SVW'27 , dat we weer een Dames senioren team hebben binnen de vereniging. De eerste wedstrijd is zondag 4 september geweest tegen Kwiek. Onder de bezielende leiding van de 2 coaches ( trainers ) Eric de Mees en Erwin Kreuning zijn de beide heren afgelopen 3 weken intensief bezig met de groep geweest. De voorbereiding verliep goed ondanks dat de groep nog niet geheel compleet is geweest.

Het team dat afgelopen zondag voor het eerst samen speelde, nam het initiatief in de wedstrijd, dat resulteerde in een voorsprong van 2 - 0 in de rust. Met leuk en fris voetbal wisten de Dames van SVW'27 de tegenstander regelmatig terug te dringen op eigen helft.

SVW"27 Dames 1 speelde een goede eerste helft, maar na een noodzakelijke wissel na de rust, was het samenspel iets minder. De Dames van Kwiek scoorde in een korte tijd zelfs 2 maal, de organisatie was bij SVW'27 even zoek. De Dames van SVW'27 wisten het tij niet te keren.

Tien minuten voor tijd scoorde de Dames Avenhorn zelfs hun 3 de doelpunt. Na dit tegendoelpunt wisten de Dames van SVW'27 helaas niet meer te scoren. Helaas de eerste officiële wedstrijd werd verloren.

Een belangrijke les: de Dames zijn er nog niet , maar er zijn lichtpuntjes te zien. De Dames zijn enthousiast en trainen met veel plezier onder de leiding van Eric en Erwin. Des te meer wedstrijden ze spelen zal het resultaat verbeteren dan zijn alle tegenstanders te overwinnen. Deze tegenstander komen ze in de competitie nog 2 maal tegen en dat worden dan 6 punten voor de Dames van SVW'27.

De volgende wedstrijd van de Dames is thuis: SVW'27 Dames 1 - Apollo'68 uit Hensbroek aanvang 13.00 uur, dus een ware derby.
De Dames worden naast de Shirts sponsoren volledig gesponsord door: Colour Full art of glass en door B - energized dit staat voor balans in je leven.