Scheidsrechter

Stroobach, A.B.

Accommodatie

Onbekend

In een derby-achtige sfeer hebben SVW en DTS het talrijke publiek een boeiende wedstrijd voorgeschoteld.Ondanks dat niet gesproken kon worden van een harde wedstrijd deelde de scheidsrechter maar liefst acht gele kaarten uit SVW-speler Joost Groenveld zag 2x zo'n kaart en kon derhalve voortijdig gaan douchen. Voor de rust werd er niet gescoord en na pauze door beide partijen een maal. Einduitslag 1-1

De gasten uit Oudkarspel begonnen furieus aan de partij. Al in de 5e minuut werd de paal geschampt na een halve mistrap en even later ging de bal maar net voor het SVW-doel langs na een knappe omhaal. Het duurde tot de 20ste minuut voordat SVW wat onder de druk vandaan kwam. Eerst probeerde Bram van Wetering het met een afstandsschot waarmee hij Gerjan Stet niet verraste een kort daarna reageerde Tim Appel net even te laat bij een afgeslagen aanval.

DTS verzette de bakens en dat leidde tot wat gestuntel in de SVW achterhoede. Jordi Bitter de gevaarlijkste en zeer snelle DTS-aanvaller zag zijn doelpoging stranden op Danny de Boer. Ook gingen schoten soms hoog over zoals van Michel Wouters van de Langedijkers en Bas Fernee namens de thuisploeg. Het bleef boeiend ,maar gescoord werd er voor de rust niet.

Het was een schot van Arjan Etadali wat na 5 minuten in de tweede helft doel trof, zij het dat het van richting werd veranderd en dat Stet daardoor op slag kansloos was. SVW heeft die voorsprong een klein kwartier mogen koesteren. Daarna was het de geheel vrijstaande Bitter die gemakkelijk de gelijkmaker binnen schoot.

Het spel verveelde geen moment. Er werd in een hoog tempo gespeeld en er deden zich aan beide kanten hachelijke situaties voor. In de 36ste minuut moesten de groenzwarten met 10 man verder toen Joost Groenveld zijn tweede gele prent kreeg. Er werd ook nog driftig gewisseld. Bij SVW kwam eerst Aram Hakopov erin voor Leon Ayal en vervogens mochten ook Sven de Ruiter en Michel Veul nog een kwartiertje meedoen ten koste van Bram Barhorst en Arian Etadali.

Vooral Hakopov zullen ze nu bij DTS ook wel kennen want met zijn bewegingen en snelheid wist hij constand twee man bezig te houden.Het bleeef spannend tot het einde,maar meerdere doelpunten bleven uit.

Man of the Match:

De bloemen van de wedstrijd SVW'27 - DTS afgelopen zondag  zijn uitgereikt aan Danny de Boer keeper van SVW'27.

Hij is tot man off the match gekozen en de bloemen zijn gesponsord door Peter Groenveld.
Werkzaam bij aannemersbedrijf De Vries & van de Wiel.
Enkele bijzonderheden over dit bedrijf.

De Vries & van de Wiel, al 15 jaar onderdeel van DEME- Groep, is een landelijk opererend aannemersbedrijf dat professioneel, maatschappelijk verantwoord en
duurzaam, complexe werken uitvoert. De kernactiviteiten zijn: Waterbouw, Milieutechniek en Zandexploitatie.

Complexe en grootschalige projecten hebben een lange termijn aanpak nodig.
De Vries & van de Wiel garandeert een multidisciplinaire aanpak die op maat gemaakt is om te voldoen aan de behoeftes van het betreffende project.
De oplossingen die naar voor gebracht worden zijn zowel efficiënt als milieubewust.

De wedstrijdbal was beschikbaar gesteld door Garage Marco Schuyt uit Noord-Scharwoude en "man of the match"bij SVW was terecht keeper Danny de Boer.

Aankomende zondag moet de Dibo-brigade uit tegen Volendam.