Scheidsrechter

Baist, M.

Accommodatie

Onbekend

In Midden-Beemster heeft SVW tegen Beemster een pijnlijke 4-1 nederlaag geleden. Het zag er in het begin nog goed uit toen Tim Appel zijn ploeg uit de kluts op een 0-1 voorsprong zette. De plaag voor SVW heette Frank Pieters. Hij scoorde voor de rust al de gelijkmaker en zou na de onderbreking nog twee keer doeltreffend zijn. De vierde treffer kon in het conto van Sonny Hillebrand worden bijgeschreven.

De Heerhugowaarders namen direct na de aftrap het heft in handen en niets wees er toen op dat het op een forse nederlaag zou uitdraaien. Beemster liet SVW het spel maken en in de counter bleken ze over snelle jongens te beschikken. Vooralsnog had keeper Danny de Boer er goed grip op.

Bij een SVW aanval in de 14e minuut werd de bal teruggetikt naar de keeper. Deze schoot bij het uitverdedigen tegen Tim Appel op en die bal trof doel. Het duurde tien minuten toen de SVW-keeper twee schoten achter elkaar pareerde maar bij de derde gekopte inzet kapituleerde. Twee minuter later kopte Appel nog een bal net op het net.

In de tweede helft greep een "gehandicapte" SVW-verdediging nogal eens mis. Er kwam veel meer ruimte voor Beemster waar zij goed raad mee wisten. In de 59ste minuut viel de 2-1, een prima voorzet van Dennis Gontha werd bij de tweede paal ongehindert binnen getikt door Hillebrand.

Het zou nog erger worden voor de groen-zwarten. Uit buitenspel positie volgde de 3-1 ook door Pieters en in de 82ste minuut maakte dezelfde speler ook de 4-1. Kort hierna kreeg hij een terechte publiekswissel. De trainer van SVW deed nog een paar kunstgrepen en enkele wissels. Zijn ploeg had toen zichtbaar het hoofd allang in de schoot geworpen.

Komende zondag speelt SVW hopelijk weer compleet een thuiswedstrijd tegen Zeevogels. Het treffen op "De Kabel"begint zoals gebruikelijk om 14.00 uur.