Scheidsrechter

Spaan, S.

Accommodatie

Onbekend

Na drie prima thuiswedstrijden heeft SVW in de uitwedstrijd tegen DTS een beschamende nederlaag geleden. Jordy Bitter was bij de ploeg uit Oudkarspel de gevierde man. Hij scoorde maar liefst drie maal. Invaller Michel Wouters smaakte het genoegen om ook eenmaal te scoren. Derhalve een verdiende 4-0 score voor de ploeg uit Oudkarspel.

Er ging bij SVW een heleboel mis. Voor de rust waren de ploegen nog redelijk aan elkaar gewaagd, met zowaar meer doelpogingen voor de Waarders dan voor de tegenstander. Geert Bruin schoot onder andere net naast en Aram Hakopov testte doelman Gerjan Stet twee keer. Steeds kwam de laatste als winnaar uit de bus.

Danny de Boer hield eenmaal Jordy Bitter knap van scoren af. Ook hij had helaas geen antwoord op het schot van de handige DTS-spits na een opzichtige fout van Sander Willemse.

Na de thee was het al snel 2-0, doordat de SVW-verdediging wederom geen antwoord had op de actie van Bitter. Bij SVW moesten Jeroen Korver en Christiaan Schoenmaker plaats maken voor Joost Groenveld en Bas Fesnee, wissels die door de vele aanwezige supporters niet zo goed werden begrepen.

Er waren absoluut andere spelers totaal niet in de wedstrijd. Wel kreeg SVW na genoemde wissels tijdelijk een veldoverwicht. Een doelpunt leverde ook dat evenwel niet op. Na ruim een half uur ging de wedstrijd definitief in het slot.

Eerst was het Michel Wouters die keihard raak knalde en een minuut later maakte Bitter zijn derde treffer.DTS geloofde het daarna wel en SVW wasdeze middag niet bij machte om verandering in de stand te brengen

Komende zondag speelt SVW om14.00 uur thuis op De Kabel tegen Limmen.