Ruime overwinning voor de Dames SVW'27 1

Datum

5 maart 2017 12:30

Accommodatie

Onbekend

In de 10e minuut een corner van SVW'27 die in eerste instantie wordt afgeslagen door de verdediging, maar Pien van Ham onderschept de bal en met een afstand schot tekent zij voor de 1 - 0. De Dames van SVW'27 op voorsprong.

In de 19de minuut wederom een goede pas vanuit achter en Esmee Hooiveld scoort de 2 - 0. Maar SVW'27 scoorde nog een doelpunt en wel door wederom Esmee Hooiveld waardoor de 3 - 0 op het scorebord voor de Dames van SVW'27 genoteerd kon worden.

In de 2de helft een veel beter voetballend SVW'27. Dit resulteerde in de 56ste minuut in een goed lopende aanval over meerdere schijven en was het wederom Esmee Hooiveld die scoorde. De aanval begon bij Mandy Oud, die speelde de bal naar Pien van Ham en die gaat een 3-hoekje aan met Merel Kreuning en Cheyenne de Mees en Esmee die het doelpunt scoorde, 4 - 0 in het voordeel van de Dames van SVW'27.

Het werd zelfs nog 5 - 0 voor de Dames van SVW'27 en dit doelpunt werd gescoord door Pien van Ham na een goede dieptepass van de sterk spelende Mandy Oud. Wat een goede wedstrijd hebben de Dames van SVW'27 gespeeld, de beide coaches zijn dan ook trots op de Dames.

De Dames van SVW'27 worden mede gesponsord door: B-energized dit staat voor energie en balans in je leven van Jocye de Mees en Colour Full Art of Glass van Alex Hofstetter.

De volgende wedstrijd die de Dames van SVW'27 spelen is uit tegen: Always Forward Dames 1 om 13.30 in Hoorn op zondag 12 maart. Deze tegenstander staat slechts 2 punten boven de dames van SVW'27.