Datum

12 maart 2017 13:30

Accommodatie

Onbekend

Ondanks het mooie weer is deze wedstrijd niet geworden waar de beide coaches op hadden gehoopt. De Dames van SVW’27 begonnen goed aan de wedstrijd, enkele zeer goede aanvallen in de eerste 15 minuten. Het resulteerde in de 16 de minuut in een doelpunt van Lisa Kos, een aanval door het midden van de verdediging van Always Forward 1.

Maar de feestvreugde was van korte duur: in de 16 de minuut scoorde de midvoor van Always Forward een doelpunt en de stand was weer gelijk. Nog voor de rust was het 2 - 1 voor de Dames uit Hoorn. De beide coaches van SVW’27 vonden wel dat de Dames van SVW’27 zeer nerveus aan de wedstrijd waren begonnen.

De 2 de helft een totale off middag van de Dames 1 van SVW’27. De tegenstander liep snel uit naar een voorsprong van 3 doelpunten. Lisa Kos kreeg nog wel een goede kans om een doelpunt te maken, maar helaas het schot ging net naast het doel. De einduitslag is 5 -1 geworden in het voordeel van Always Forward Dames 1. Ondanks de wil om te winnen zat het er voor de Dames SVW’27 1 geen overwinning in.

De Dames van SVW’27 worden mede gesponsord door: B-energized dit staat voor energie en balans in je leven van Jocye de Mees en Colour Full Art of Glass van Alex Hofstetter.

De volgende wedstrijd die de Dames van SVW’27 spelen is thuis op zondag 19 maart: Aanvang 13.00 uur tegen Kwiek Dames 1.