Scheidsrechter

Ryan Botman

Accommodatie

Onbekend

Op sportpark stond afgelopen zondag 19 maart een straffe wind, maar het was goed voetbal weer. En de Dames van SVW'27 hadden er zin in. De eerste wedstrijd uit tegen Kwiek werd met 1 - 0 verloren, dus de dames wilden een revanche.

SVW'27 Dames 1 begonnen sterk en het resulteerde in een schot op doel van Lisa Kos, maar helaas stond de keeper goed opgesteld. Maar in de 21 ste minuut was het wel raak, Lisa onderschepte de bal en scoorde de 1 - 0 voor SVW'27 Dames 1.

De ruststand was dan ook 1 - 0 en de Dames van Kwiek zijn niet echt dicht bij het doel geweest van SVW'27. In het begin van de 2de helft een sterk spelend SVW'27 en het was weer Lisa Kos die de bal onderschepte en deze doorspeelde naar Sulia Hoedt die haar schot via de paal helaas uit het doel ziet rollen.

Helaas nog geen doelpunt, maar de Dames van SVW'27 speelde met zeer veel overtuiging. In de 30ste minuut was het chaos in de "16" van Kwiek, Esmee Hooiveld profiteerde hier van en scoorde de 2 - 0 voor SVW'27. En het was dan ook zeer verdiend dat de 3 wedstrijdpunten thuis in Heerhugowaard bleven.
In het begin van de competitie verloren de Dames 1 van SVW'27 van deze tegenstanders en nu worden deze wedstrijden in winst omgezet.

De beide coaches zijn dan ook zeer tevreden over de prestatie curve die Dames laten zien. Erik en Erwin hebben er ook altijd in geloofd dat de Dames 1 van SVW'27 een goede middenmoter zouden zijn. Ze best wel trots op de Dames.

De Dames van SVW'27 1 worden mede gesponsord door B-energized dit staat voor energie en balans in je leven van Joyce de Mees en Colour Full Art of Glas van Alex Hofstetter.

De volgende wedstrijd is uit tegen DESS uit St Maarten.