Een dik verdiende overwinning van Dames SVW’27 1 op VVW Dames 1.

Scheidsrechter

T. Botman

Accommodatie

Onbekend

De eerste 20 minuten van de wedstrijd speelde de Dames van SVW’27 de Dames van VVW geheel van de mat. In het begin van de wedstrijd zijn de speelsters van VVW slecht 3 maal op de helft van SVW’27 verschenen. In de 15de minuut resulteerde het in een doelpunt van Esmee Hooiveld de met een geplaatst schot op de doel de 1 - 0 liet aantekenen. Ook in het vervolg van de 1ste helft een veel sterker SVW’27, maar wat ontbrak waren de doelpunten. In de 35ste minuut scoorde VVW geheel tegen de verhouding in de 1 - 1.

Begin 2de helft weer een veel sterker Dames 1 van SVW’27, de Dames zette de Dames van VVW steeds vaker vast op eigen helft en het resulteerde in de 2 - 1 voor Dames van SVW’27. Pien van Ham scoorde uit een puike loopactie van Mandy Oud en Pien kreeg de bal op maat aangespeeld en ronde perfect af, 2 - 1 in de 65 ste minuut. Met nog 4 minuten te spelen is Lisa Kos in de spits gaan spelen en wederom na een goede pass van de “ de vrouw de wedstrijd “ Mandy Oud scoorde Lisa de 3 - 1 voor de Dames van SVW’27. Mandy liep in een 1 op 1 situatie op de keeper af en omspeelde de keepster van VVW Dames 1.

De beide coaches waren na de wedstrijd eens gestemd: Een dik verdiende overwinning van de steeds beter voetballende Dames 1 van SVW’27. Voor de toekomst is dit een goed vooruitzicht. Het Dames team speelt dit seizoen voor het eerste samen en tegen sterke tegenstanders pakken zij nu wel de punten. VVW Dames stond namelijk op een 2 de plaats in de competitie.

De Dames van SVW’27 worden mede gesponsord door: B - energized dit staat voor energie en balans in je leven van Joyce de Mees en Colour Full Art of Glas van Alex Hofstetter.