7 mei 2017 11:30

Accommodatie

Onbekend

Uit naar Texel'94 altijd lastig. Dit gold ook voor de Dames van SVW'27.

In de eerste helft ging de strijd gelijk op, al kwam Dames 1 van Texel wel in de 10de minuut op voorsprong. Maar het antwoord liet niet lang op zich wachten, de 1 - 1 werd gescoord door Esmee Hooiveld.

In de 2de helft zijn de Dames van SVW'27 duidelijk beter dan de Dames van Texel en in de 55ste minuut na een mooie pass van Mandy Oud scoorde Pien van Ham.

Een verdiende voorsprong en in de 75ste minuut scoorde SVW'27 wederom en wel door Esmee Hooiveld. Maar de grensrechter vlagde helaas en onterecht voor buitenspel, het doelpunt werd afgekeurd. Kort na dit voorval scoorde de Dames van Texel'94 een doelpunt en de stand was gelijk 2 - 2.

En de weerstand was gebroken bij de Dames van SVW'27 en de Dames van Texel werden sterker en zij scoorde zelfs de 3 - 2.

Helaas geen overwinning voor de Dames SVW'27 maar wel een goede wedstrijd.
De van Dames SVW'27 1 zijn lopende het seizoen beter gaan spelen, bied voor de toekomst een goed vooruitzicht.

De Dames SVW'27 1 worden mede gesponsord door: B-energized dit staat voor energie en balans in je leven van Joyce de Mees en Colour Full Art of Glas van Alex Hofstetter.